Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Verksamhet Neurosjukvård, Avdelning 133

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Verksamhetsområde Neurosjukvård bedriver högspecialiserad vård för Västra Götaland och Norra Halland, samt länssjukvård för Göteborg och Mölndal. Verksamheten är organiserad i fyra sektioner: Neurologi, Neurokirurgi, Rehabiliteringsmedicin samt Klinisk neurofysiologi.

Avdelning 133 tillhör sektionen för neurologi. Inom avdelningen bedrivs avancerad vård och utredning för patienter med neurologiska sjukdomar. Vi bedriver både akut och planerad vård och kan erbjuda ett omväxlande arbete. Vi är en del av ett europeiskt referensnätverk för svårbehandlad epilepsi. I Sverige ligger Sahlgrenska Universitetssjukhuset i framkant vad gäller den här typen av vård, liksom vi är ledande inom Europa. Det är många verksamheter inblandade och vården omfattar både kirurgisk- och medicinsk behandling.

För att veta mer om den avancerade epilepsivården vi bedriver och vårt nya epilepsicentrum se länkarna nedan:

Nytt centrum ska ge bättre epilepsivård - Dagens Medicin

(5) #EUProtects Campaign - EpiCARE European Reference Network for Rare and Complex Epilepsies. - YouTube

Om tjänsten

I huvudsak handlar ditt uppdrag om att ge basal och specifik omvårdnad. Du är även ansvarig för dokumentation och vårdplaneringar. Som undersköterska arbetar du i ett team som består av läkare, sjuksköterskor och paramedicinare. Din empatiska förmåga är viktig för möjligheten till att patientens tillstånd förbättras så snart som möjligt. Ditt goda bemötande till patienter, anhöriga och kollegor är ett viktigt bidrag till att teamet ska kunna arbeta med sjukdomsförebyggande metoder, ge handledning och rådgivning till patienten och dess anhöriga. 

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Har du erfarenhet av akutsjukvård är det meriterande. Som person är du stresstålig, flexibel, ansvarsfull och kommunikativ. Att ha en vilja att engagera sig i sin arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2483
Kontakt
  • Nina Lavås Nyqvist, Vårdenhetschef, 0722062124
Facklig företrädare
  • Mirlinda Shala, Kommunal, 0313421133
  • Mariam Nakkazi, Kommunal , 0313421133
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tilbake til ledige stillinger