Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Verksamhet Neurosjukvård, Neurokirurgi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Inom neurosjukvårdens administrativa enhet är vi 43 medicinska sekreterare, vårdadministrativa sekreterare och vårdadministratörer, som arbetar inom verksamhetens fem olika sektioner: neurologi, neurokirurgi, rehabiliteringsmedicin (placering Högsbo sjukhus) samt klinisk neurofysiologi.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt, utföra de vårdadministrativa arbetsuppgifterna i enlighet med verksamhetens mål.

Vi söker nu en vårdadministratör/kanslist till vår bokningsenhet på neurokirurgimottagningen.

Arbetsuppgifter

Som vårdadministratör på bokningsenheten arbetar du främst med patientadministrativa uppgifter. Du bokar patienter för besök utifrån ett mottagningsschema och tar också emot av- och ombokningssamtal. Tolkbeställning och ärendehantering i 1177 ingår också bland andra arbetsuppgifter. Du arbetar i nära anslutning till kollegor och övrig personal inom neurokirurgi och administration.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieutbildning och erfarenhet inom vårdadministration. Du är van att arbeta i våra sjukhussystem Elvis och Melior.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket och har goda datorkunskaper samt att du kan arbeta självständigt men också har förmåga att arbeta i grupp/team.

Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann, strukturerad och professionell i din yrkesroll samt att du har ett gott bemötande och en god ansvars- och servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2417
Kontakt
  • Enhetschef, Johanna Tiselius-Edman, 0702-547520
Facklig företrädare
  • Vision, Camilla Almgren, 031-3424127
Publicerat 2023-04-25
Sista ansökningsdag 2023-05-30

Tillbaka till lediga jobb