Skaraborgs Sjukhus, Arbetsterapi/Fysioterapi

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Gör skillnad och utvecklas i din profession!

Arbetsterapi/Fysioterapi på Skaraborgs Sjukhus är en sjukhusövergripande funktion som tillhandahåller specialiserad arbetsterapi och fysioterapi till sjukhusets verksamheter. Vi är ca 100 medarbetare fördelade på två sjukhusorter med både lång och kort erfarenhet i yrket. Vår verksamhet är under ständig utveckling där vi varje dag möts av nya utmaningar med möjlighet att påverka vårt nuvarande och framtida arbete. För att klara av detta ges våra medarbetare goda möjligheter till interna och externa utvecklings-/ utbildningsinsatser.

Drivs du av att göra skillnad för dina medmänniskor, att ständigt utvecklas i din profession och bidra med din kompetens på en arbetsplats där vi är måna om varandra?

 Vill du vara en del i vår framtid? Då tycker vi att du ska söka dig till oss!

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss!

Arbetsuppgifter

Ett uppdrag med bredd. Vi söker en engagerad legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut till internmedicinsk öppen- och slutenvård, inriktning hjärtmedicin. Du möter vuxna och barn som är i behov av specialiserade insatser. Samarbete i team med andra yrkeskategorier samt med kommun och primärvård ingår. Patienten ska få tillgång till rätt kompetens vid rätt tillfälle och självklart vara delaktig i sin vård. Konsultverksamhet till andra professioner och vårdaktörer ingår. Vi har samarbete med högskolor runt om i landet och handledning av fysioterapeutstudenter sker kontinuerligt.

Om behov uppkommer kan arbete inom annat område än internmedicin bli aktuellt.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med lägst kandidatexamen. Goda kunskaper i skrift och tal i det svenska språket är ett krav. Du gillar nya utmaningar och att bredda din kompetens. Att kunna prioritera och vara flexibel i både arbetssätt och arbetsuppgifter är viktigt. Samarbetsförmåga är av stor vikt vid teamarbete samt förmågan att jobba självständigt under eget ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Det här erbjuder vi dig:

Vi har återkommande utvecklingseftermiddagar med både interna och ibland externa inslag. Vi lägger stor vikt vid en bra arbetsmiljö. Du kommer att få arbeta tillsammans med många kompetenta och hjälpsamma medarbetare.

 Vill du, är du välkommen hit på ett studiebesök!

Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2357
Kontakt
  • Eva-Lotta Gustafsson, enhetschef, 0500-431255alternativt0761296703
Facklig företrädare
  • Sofie Eriksson, 0500431000
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb