Södra Älvsborgs Sjukhus, VO psykiatri , Psykiatriavdelning 3

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare till vår psykiatriavdelning 3 som i första hand riktar sig till patienter med affektiva sjukdomar. Vår vision är att vi ska erbjuda den bästa specialistpsykiatriska vården i Sverige och därför behöver vi just dig som är medicinsk sekreterare med intresse för psykiatri.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Medicinsk dokumentation
 • Heroma-rapportering
 • Patientklassifikation, diagnos- och KVÅ-registreringar
 • Kassa- och remisshantering
 • Mötesadministration
 • Lokal IT-support
 • LPT-dokumentation
 • Administrativt stöd åt vårdenhetschef samt övrig personal på enheten
 • Rondadministration

Arbetet är förlagt på dagtid med helgtjänstgöring var sjunde helg. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi finns i psykiatrins kvarter på SÄS, ingång 5.  

Om oss
Psykiatriavdelning 3 är en vårdavdelning med 15 vårdplatser samt 3 vårdplatser för brukarstyrd inläggning. Vi riktar oss främst till personer med förstämningssyndrom samt äldre med nydebuterad psykisk ohälsa. Avdelningen samverkar med specialiserade öppenvårdsmottagningar, främst öppenvårdsmottagning Centrum för förstämningssyndrom och Äldrepsykiatriska öppenvården. Vi arbetar också med öppenvårdsmottagningar utanför Borås och andra vårdgrannar utanför sjukhuset.

Avdelningen ansvarar för och erbjuder behandling i form av ECT och Repetitiv Transkraniell Magnetstimulering (RTMS), som behandling för förstämningssyndrom.

På avdelningen arbetar skötare, sjuksköterskor, läkare, peer-support, sekreterare samt vårdenhetschef.

Din profil
Vi söker dig som har en YH-utbildning som medicinsk sekreterare alternativt om du har utbildning inom vårddokumentation från högskola. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, god datorvana och IT-kunskaper. Som person är du serviceinriktad och ansvarstagande, med intresse och vilja att vara en del i verksamhetens vårdadministrativa stöd. Du tar egna initiativ, organiserar ditt arbete självständigt och har god förmåga att arbeta i team.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga kopia på utbildningsintyg i din ansökan. 

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankeregistret på dem som erbjuds anställning hos oss.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2313
Kontakt
 • Adèl Rado Sumi, vårdenhetschef, 072-4535814
Facklig företrädare
 • Victor Asserud, Vision, 033-6162759
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-13

Tillbaka till lediga jobb