Närhälsan Bjurslätt vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Bjurslätt är en väletablerad vårdcentral belägen på centrala Hisingen i Göteborg med cirka 9000 listade invånare. Vi har tillsammans arbetat upp en välfungerande verksamhet med god ekonomi och hög patienttillfredsställelse. Vårdcentralen är välbemannad och har 6 anställda specialister i allmänmedicin. Vi arbetar med tillgänglighet och kontinuitet och i den senaste nationella patientenkäten rankades vi som nummer fem i hela VGR. Vi har en engagerad personal, god stämning och har roligt på arbetet. 

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, både via telefon och på mottagningen.

Arbetet sker genom både akut och planerad verksamhet. Du arbetar till stor del självständigt med egen mottagning där du triagerar, behandlar och följer upp patienter. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet, men även tillsammans med andra aktörer såsom hemsjukvård och annan specialistvård. 

Länk till Närhälsans hemsida, arbeta som sjuksköterska på vårdcentral: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/for-dig-som-sjukskoterska/

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom primärvård, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad. Det är önskvärt att du har erfarenhet från arbete i vårt journalsystem Asynja Visph. 

Vi söker dig som tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, har en god problemlösande förmåga och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi tror också att du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga kontakter. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen. Vi ser gärna att du har ett intresse för digitalisering och verksamhetsutveckling. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Tjänsten gäller ett vikariat under juni, juli och augusti.

Intervjuer kommer ske löpande. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2023-08-18
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Juni, enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2296
Kontakt
  • Thomas Pellnor, Vårdcentralchef, Tfn031-7478436
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn0700-823646
Publicerat 2023-03-28
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb