Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgi Östra, Avdelning 348B, KAVA

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Är du nyfiken på akutsjukvård? Hos oss förenas det bästa av två världar – chansen att få arbeta med akut sjuka patienter kombinerat med tryggheten i vårdavdelningens team!

Avdelning 348B/KAVA på Östra sjukhuset är en kirurgisk akutvårdsavdelning dit patienterna kommer från akutmottagningen. En majoritet av patienterna vårdas för sjukdomar i mag-tarmkanalen. Genomströmningen av patienter är stor, medelvårdtiden är drygt 2 dygn, vilket ger en omväxlande och utmanande vardag.

Vi arbetar personcentrerat i team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Arbetet innefattar utredning och bedömning av akut sjuka patienter där en del vårdas färdigt hos oss medan andra slussas vidare till specialistavdelningar. Det innebär en möjlighet att få bred kompetens inom olika kirurgiska diagnoser.

Varför ska du arbeta hos oss?

  • Din trivsel är viktig för oss och du välkomnas till en personalgrupp med härlig sammanhållning och gott samarbetsklimat.
  • Du får en bred erfarenhet inom både akutsjukvård och kirurgisk vård.
  • För att du ska känna dig trygg i ditt arbete får du en ordentlig introduktion.
  • Du blir en del av er arbetsgrupp som fokuserar mycket på kvalitets- och patientsäkerhetsarbete, och som alltid vill bli bättre!
  • Vi värnar om personlig utveckling och utformar individuella utvecklingsplaner efter ditt intresse och behov.

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterskor, vilket innebär en varierande och stimulerande arbetsdag - där du gör skillnad! I korthet innebär arbetet återkommande bedömningar av vitalparametrar och bukstatus, rond, inskrivning av patient från akutmottagning, förberedelse av patienter inför undersökningar och operation samt läkemedelshantering och provtagning. Du kommer att ha en arbetsledande roll i arbetet kring patienten och koordinera inför akuta operationer, undersökningar och hemgång.

Vem söker vi?

Om du är, eller inom kort blir, legitimerad sjuksköterska kan du vara vår nya kollega! Kunskap och/eller erfarenhet av akutsjukvård och kirurgisk vård är meriterande för tjänsten.

För att lyckas i rollen trivs du med att hantera en omväxlande vardag och är duktig på att omprioritera och möta varje patient utifrån hans eller hennes särskilda behov. Din förmåga att delegera och samarbeta är mycket viktig för tjänsten. Du tar en ledande roll när situationen kräver det och är duktig på att kommunicera i mötet med patienter och anhöriga.

Låter detta som en spännande tjänst och en chans för dig att utvecklas? Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också auskultation på annan verksamhet.

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2262
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Camilla Olsson, 031-3438236
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg, 076-1274544
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb