Folktandvården, Specialistkliniken för parodontologi Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss
Vi på Specialistkliniken för Parodontologi (SPA) tar emot remisspatienter som behöver hjälp med att få behandling för sitt sjukdomstillstånd kring tänder och implantat. Vi är 34 glada medarbetare som är i behov av ytterligare en receptionist.

Om jobbet
Du är klinikens ansikte utåt och ger service av högsta kvalitet. Du kommer att ansvara för kundkontakter i receptionen, på telefon och via 1177, samt för tidbokning och kallelser. I dina arbetsuppgifter ingår också att hantera fakturering, betalningar och andra administrativa uppgifter som finns på kliniken. Du kommer att arbeta i Office-paketet, journalsystemet T4 och i ekonomisystemet Raindance. Du kommer också, tillsammans med andra kollegor, att delta i klinikens utvecklingsarbete. Är du tandsköterska kan vid behov även traditionella tandsköterskeuppgifter förekomma.

Om dig

Vi söker dig som:

har gymnasieutbildning eller motsvarande har utbildning som receptionist eller tandsköterska behärskar svenska språket väl, har lätt för att utrycka sig i tal och skrift och har god kommunikationsförmåga.

Vi ser det som en fördel om du har:

erfarenhet av receptionistarbete goda kunskaper i engelska vana av att arbeta med och kunskap om fakturering och kassahantering erfarenhet av att arbeta i journalsystemet T4 och Raindance.

Du tycker om att arbeta med människor och att ge god service, vilket märks både i ditt sätt att bemöta kunder, besökare och kolleger. Du bidrar med din positiva energi till arbetsgruppen och har mycket god samarbetsförmåga. Som person är du lösningsinriktad och flexibel. Du är stresstålig och kan prioritera mellan arbetsuppgifter. Du skapar struktur och har ett gott ordningssinne.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2217
Kontakt
  • Monica Bengtsson, Enhetschef, 0704-555088
Facklig företrädare
  • Vision: Mari Liepins, 073-0602540
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb