Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Hematologmottagning Östra

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Mottagningen utreder, behandlar och följer patienter med hematologiska sjukdomar. På mottagningen arbetar sjuksköterskor, undersköterska och läkare prestigelöst tillsammans med patienten i fokus. I vår nu expansiva fas söker vi nu nya kollegor till vårt team.

Vad kan vi erbjuda dig?

Genom verksamhetens storlek har vi goda möjligheter att erbjuda dig individanpassad upplärning med både läkare och sjuksköterskor samt personlig utveckling.

Vi söker dig som:

  • Har ett intresse för hematologi, antingen genom erfarenhet eller som groende frö.
  • Vill ge avancerade cytostatikabehandlingar och vara med i en specialitet där de medicinska framstegen går snabbt.
  • Vill hjälpa utvecklingen av öppenvård framåt.
  • Vill utveckla och bygga samarbete och kommunikation med slutenvård och andra aktörer.
  • Vara spindeln i nätet i patientens kontakt med mottagningen.
  • Vill vara en del av en verksamhet med både bredd och spets.

Vi söker således dig som brinner för att hjälpa patienter med hematologiska sjukdomar och vill vara en del i att fortsätta utveckla vår verksamhet för att möta morgondagens vård.

Vi värdesätter att Du är van att strukturera och är orädd inför att ta eget ansvar samt att Du har en god förmåga att prestigelöst arbeta i team för att ge patienten bästa möjliga vård. 

Arbetsuppgifter

Som kontaktsjuksköterska på Hematologimottagningen har du en central roll i patientens välmående och hens långa eller korta resa på mottagningen. Själva arbetsuppgifterna utgörs huvudsakligen av administrering av läkemedelsbehandlingar, transfusioner, rådgivning samt planering och uppföljning av patientens behandling. Tätt samarbete finns med Hematologiavdelningen där våra patienter vårdas vid behov.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Erfarenhet av hematologi och/eller mottagningsarbete är meriterande, likaså erfarenhet av Melior och ELVIS. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ett flexibelt och positivt synsätt är en förutsättning för tjänsten, tillsammans med en väl utvecklad förmåga att samarbeta. Du är flexibel, har förmåga att ändra din planering och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2182
Kontakt
  • Enhetschef, Cecilia Sköld, 031-3435014
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gustaf Ahlqvist, 0722-074188
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb