Regionhälsan Södra Bohusläns psykologmottagningar föräldraskap och små barn

Regionhälsans psykologsmottagningar föräldraskap och små barn är organiserade inom Hälso- och specialistvård barn och unga och är Nordens största psykologverksamhet med ett hundratal psykologer som arbetar inom våra fem enheter. Verksamhetens uppdrag är att främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa hos barn genom

insatser till blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldrarna. Varje enhet består av psykologer samt verksamhetsassistent/medicinsk sekreterare och enhetschef.

 

Psykologmottagningarna är en verksamhet i utveckling, och vi arbetar aktivt med att utveckla våra administrativa processer på områdesnivå. Vi förstärker nu vårt administrativa stöd med en medicinsk sekreterare med placering inom vår enhet i Södra Bohuslän, där stora delen av tjänsten kommer att innebära arbete på områdesnivå och vänder sig till flera enheter inom verksamheten.

 

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare får du en viktig roll i vårt utvecklingsarbete mot en områdesövergripande organisering och samordning av administrativa processer inom verksamheten. Du får ett omväxlande och stimulerande arbete där du växlar mellan att arbeta på områdesnivå, med övergripande utvecklingsarbete, till att vara en viktig resurs och fungerar som ett administrativt stöd till psykologer och chefer på enheterna. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av att ingå i en arbetsgrupp för att utvecklingsarbete och verksamhetsutveckling, administration av grupper, av- och ombokning av patienter, protokollskrivande på möten samt hantering av e-tjänster. Du kommer att vårddokumentera i vårt journalsystem Asynja Visph och vara en viktig person i vårt kommande arbete med att fråga om våld på rutin. Du kommer även att arbeta med personaladministration, beställningar, bokningar, ekonomisk administration, sammanställning av statistik med mera.

 

Om dig

Vi söker en person som vill vara med och utveckla de administrativa processerna inom Regionahälsans psykologmottagningar föräldraskap och små barn. Du behöver tycka om och vara öppen för utveckling och förändring, och du gillar att ge god service och har en god samarbetsförmåga. Då arbetet är självständigt behöver du ha lätt för att ta egna initiativ samt skapa rutiner och struktur i ditt arbete, samt ha en förmåga att se var verksamheten behöver och förslå förbättringar.

 

Du som söker har utbildning i vårddokumentation, har god IT- och datorvana samt vana att arbeta i

Officepaketet. Du har goda kunskaper i i tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har

erfarenhet av regionens system så som Sharepoint SOFIA, AsynjaVisph, Heroma, Marknadsplatsen, Raindance,

KIVadmin, SAMSA, E-katalog, VGR IT Serviceportal, VGR IT behörighetsbeställning, 1177 vårdguidens e-tjänster admin, tjänsteidkorts admin och EpiServer.

 

Villkor

Din tjänst kommer att tillhöra Södra Bohusläns psykologmottagningar föräldraskap och små barn, men stora delar av tjänsten kommer att innebära arbete på områdesnivå och mot andra enheter. Merparten av arbetet och kommunikationen med enheternas chefer och psykologer kommer att kunna ske digitalt, så placeringsort kan anpassas efter önskemål. Delar av arbetstiden kan ske på distans.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Södra Bohuslän eller Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2139
Kontakt
  • Karin Angantyr, Enhetschef Södra Bohuslän, 073-5977516
  • Pernilla Leion, Enhetschef Skaraborg, 0700-822499
Facklig företrädare
  • Lisa Norberg, 0700-207784
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Tillbaka till lediga jobb