Västtrafik, Leverans

Vill du vara en del av en verksamhet som är en förutsättning för att samhället ska fungera? Vill du vara med och göra hållbart resande till norm? Nu söker vi en projektledare/planeringsledare för kollektivtrafikfastigheter till vår avdelning Fastighet.

 

Rollen

Vi erbjuder dig en varierande, bred och utmanande roll där du får ett spännande uppdrag som ställer krav på din förmåga att växla mellan helhetssyn och detaljer och där du får möjlighet att vara med och utveckla framtidens kollektivtrafikfastigheter.  

Du fungerar som verksamhetens projektledare/planeringsledare vid ny- och ombyggnationer av i första hand bussdepåer men det kan också handla om andra depåer eller kollektivtrafikfastigheter. Du följer upp och är en aktiv part i genomförandeprojekt främst inom fastighetsbyggnation men det kan också handla om andra verksamhetsrelaterade behov. Arbetet innebär tätt samarbete med andra avdelningar, med trafikföretag men också med Västfastigheters projektledare och förvaltare och andra aktörer genom byggprocessen. Du lotsar verksamheten från beställning till inflyttning i ny- eller ombyggda lokaler genom byggprocessens olika faser. En del av arbetet kan också handla om att delta i de etableringar av ny trafik som ska nyttja depåer. Du ska ha ett tydligt driv och engagemang och du medverkar till att framtagna riktlinjer, standards och rutiner inom lokalområdet implementeras och följs i projekten. Du behöver vara lyhörd och förstå kundens behov och förutsättningar för att säkra kvalitén i leveranserna.

Rollen som delprojektledare/planeringsledare kommer att vara placerad på avdelningen Fastighet som består av 6 sex personer. Du kommer även ingå i andra arbetsgrupper och samarbeta med flera andra både inom och utom Västtrafik.

 

Vem är du?

Våra medarbetare är olika. Alla behövs. Vi vet att olikheter berikar oss och gör oss bättre. Vill du vara med och utveckla det hållbara resandet i Västra Götaland? Då tror vi att du passar hos oss.

Vi söker dig som är trygg i din roll som projektledare och att du är ansvarstagande, prestigelös och modig. Du trivs med att ställa om mellan operativt och strategiskt arbete, är strukturerad och engagerad. En lagspelare med ett lösningsorienterat och kreativt förhållningssätt, ser vad som behöver göras och bidrar till gruppens resultat.

 

Kvalifikationer

Du har en relevant högskole-/universitetsutbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av projektledning gärna inom offentlig verksamhet och/eller kopplat till fastighet.

 

Västtrafik som arbetsplats

Vi är många som jobbar på Västtrafik, med olika bakgrund och kompetens. Gemensamt har vi ett stort engagemang och en gemensam vision, en framtid där hållbart resande är en norm. Det händer alltid mycket hos oss. Vi växer och utvecklas i samklang med vad våra resenärer och samhället kräver av oss. Vi är vakna och nyfikna och i ständig förändring. Samtidigt har vi en arbetsplats med möjlighet till utveckling och fördjupning som erbjuder trygghet, stabilitet och goda förmåner.

 

Villkor och ansökan

Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare och möjliggör därför ett flexibelt arbetsliv.

Anställningen är på heltid och tillsvidare med start enligt överenskommelse. Placering på Regionens hus i Göteborg. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Lena Johansson via mail; lena.johansson@vasttrafik.se

Urval kan komma att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan dock senast 2023-04-02

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2128
Kontakt
  • Lena Johansson, lena.johansson@vasttrafik.se
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb