Habilitering & Hälsa, Hörselteam, Göteborg

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Habilitering & Hälsa, Hörsel Syn Tolk, Hörselverksamheten Göteborg

Habilitering & Hälsa erbjuder förebyggande och behandlande insatser samt hjälpmedel till personer som har varaktiga funktionsnedsättningar. Ett tvärprofessionellt arbete som bidrar till ökad delaktighet i samhället. Vi erbjuder dessutom teckenspråkstolk och andra tolktjänster. Patientnära forskning ingår i vårt förbättringsarbete. Vill du ha ett meningsfullt och utvecklande arbete? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans skapar vi möjligheter!

Beskrivning

Hörselteamet för barn och ungdom ansvarar för diagnostik och habilitering på barn och ungdomar 0-20 år med hörselnedsättning. Vi är totalt 21 anställda som arbetar med olika kompetens- och ansvarsområden och bidrar i samverkan med barn/föräldrar till det aktuella barnets habilitering. Enheten arbetar också i nära samverkan med Öron-, Näs- och halskliniken på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med spädbarnsmätningar, hörselundersökningar och anpassning av hörapparat/hörseltekniska hjälpmedel på barn och ungdomar 0-20 år. Tillsammans med övriga i teamet utreder du och bedömer behov av habiliteringsinsatser för barnet/ungdomen. Även medverkan i föräldrautbildning och gruppverksamhet samt personalinformation kan komma att ingå.

Verksamheten tar även emot studenter för handledning.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad audionom. Det är meriterande med kunskap och erfarenhet av att arbeta med barn och gärna även med dess vårdnadshavare.

Vi vill att du ska kunna arbeta självständigt och vara flexibel samt ha lätt för att samarbeta, skapa goda relationer och arbeta i team. Stor vikt fästes därför vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete i team är en fördel.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2089
Kontakt
  • Atosa Majd, 033-6164500
Facklig företrädare
  • Stellan Solgård, 0703-570536
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb