Närhälsan Töreboda Vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Töreboda vårdcentral är centralt i Töreboda, till oss tar du dig enkelt från exempelvis Skövde eller Mariestad med buss eller tåg. Vi har cirka 7800 listade patienter och hos oss arbetar 35 medarbetare i olika professioner. Vi är en arbetsgrupp som värderar samarbete och teamkänsla och hos oss är arbetsmiljön lika viktig som krav- och kvalitetsresultaten. Vårdcentralen har både akut och planerad verksamhet som omfattar distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC samt laboratorium. Vi har ett nära samarbete med barnmorskemottagning, ungdomsmottagning, rehabmottagning, folktandvård och socialtjänsten. Det finns även ett nära samarbete med länssjukvården och Töreboda kommun.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov. 

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Som medicinsk fotvårdsterapeut i primärvården arbetar du med patienter med särskilda behov av medicinsk fotvård. Det är ett självständigt arbete där du själv bokar dina patientbesök och sköter administrationen kring patienten. Journaldokumentation sker i Asynia Visph. Du samverkar kring patienten och är en viktig del i vårdcentralens team. Du deltar även aktivt i verksamhetens utvecklings/förändringsarbete.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med påbyggnadsutbildning till medicinsk fotvårdsterapeut. Erfarenhet från arbete inom primärvård är meriterande.

Du har utvecklat ett professionellt bemötande av patienter vilket innebär att du är trygg och kan stå för ett gott och förtroendeingivande bemötande. Vi ser gärna att du är en prestigelös och flexibel person som vill vara med och utveckla både vård och arbetsplats. Närhälsans öppenvårdsarbete står för Omtanke, Pålitlighet och Nytänkande, detta är egenskaper som du ska ha förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Töreboda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2068
Kontakt
  • Malin Eckerman Henningsson, Enhetschef, 076-1295962
Facklig företrädare
  • Elisabeth Skoog, Kommunal, 0510-85942
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb