NU-sjukvården, Område Ledning och stöd, Vårdadministrativ service 8

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning
Barn- och ungdomsmottagningen består av 14 medicinska sekreterare och en kanslist. Sekretariatet servar barnklinikens olika enheter med vårdadministrativ service. Barnkliniken har öppenvård både på NÄL och på Uddevalla sjukhus.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med i huvudsak administrativa arbetsuppgifter med en stor bredd på arbetsuppgifter. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med övriga personal på mottagningen och med tät kontakt med medicinska sekreterare. En dag på arbetet ser olika ut, exempel på förekommande arbetsuppgifter är administration i olika former bland annat att i viss mån ankomstregistrera patienter och administrera besökslistor, svara i telefon, ta hand om in- och utgående post, journalmaterial, arbete i olika system (såväl vårdsystem som administrativa system).

För rätt person är detta en spännande roll!

Kvalifikationer
Gymnasial utbildning. Vi söker dig som har något års arbetslivserfarenhet. Du är noggrann och kan arbeta effektivt. Du är en social och serviceinriktad person som är mån om ett gott arbetsklimat. Du behöver ha en god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter, ha ett gott bemötande och stor ansvars- och servicekänsla. Du har lätt för att lära dig nya IT-system och kan utan problem navigera i dagens IT-miljöer. Du får gärna ha kunskap om Melior och Elvis, men det är inget krav. Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten avser ett vikariat på 6 månader. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Låter ovan beskrivning intressant? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2064
Kontakt
  • Ulrika Andersson, Enhetschef Vårdadministration, 010-4353211
Facklig företrädare
  • Ulrika Andersson, Vision, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb