Sjukhusen i väster, Akutmottagning, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Välkommen till Akutmottagningen
Akutmottagningen i Kungälv är en arbetsplats med stor variation som tar emot patienter inom sjukhusets somatiska specialiteter. På akutmottagningen jobbar ca 80 personer och vi omhändertar ca 30 000 patientbesök per år. I vårt dagliga arbete jobbar vi i team med läkare, sjuksköterska, undersköterska och fysioterapeut. Vi har även Receptarie i vården som hjälper till och stöttar medarbetarna gällande läkemedel, administratörer som hjälper till med att skriva in patienter och vaktmästare som hjälper till med patienttransporter vissa delar av dygnet. Vi söker nu nya kollegor som har ett intresse av akutsjukvård och som vill vara med och ta vår verksamhet framåt. Om du tycker att det låter intressant, är du varmt välkommen att söka dig till oss.

Vem är du
Du är utbildad sjuksköterska med en ödmjuk personlighet, ambitiös och upplevs som en glad och positiv person. Du är engagerad och du tycker om att arbeta i en miljö med varierande tempo. Som person vill du utvecklas, lära mer och är inte främmande för att hugga i där det behövs. Är du dessutom flexibel och har god samarbetsförmåga är du definitivt rätt person för oss. 

Vi erbjuder dig
Hos oss på akutmottagningen träffar du patienter med flera olika symtom/sjukdomar inom medicin, kirurgi och ortopedi. Du arbetar i en stor arbetsgrupp tillsammans med många olika yrkeskategorier som är öppna för att svara på dina frågor. Du får ett stimulerande arbete där du ställs inför flertalet olika situationer där du får praktisera din lösningsförmåga. Arbetsmiljön präglas av glädje och framåtanda.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på akutmottagning.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.

Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Kliniskt basår
För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska/röntgensjuksköterska ingår Kliniskt basår under det första året i din tillsvidareanställning. Kliniskt basår innehåller föreläsningar, processorienterad omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Det ingår även att gå bredvid i andra verksamheter, för att du ska få en bredare förståelse för sjukhuset där du arbetar. Detta är en satsning som görs för att ge dig möjlighet att ytterligare utvecklas i din profession och bygga upp din yrkesidentitet.

Arbetstid
Tjänsten avser arbetstid förlagd till dag, kväll och helg.

Även nattjänst där det ingår helgtjänstgöring finns som alternativ.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan om du vill ingå i en inspirerande arbetsgrupp.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1961
Kontakt
  • Jessica Söderquist, vådenhetschef, 0303-98201
  • Anna Taipale Dyverfors, vårdenhetschef, 0730-658069
Facklig företrädare
  • Gunilla Moberg, Vårdförbundet, gunilla.moberg@vgregion.se
  • Anna Berntsson, Vårdförbundet, anna.h.berntsson@vgregion.se
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb