Folktandvården, Skultorp Skövde

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du arbetar med assistans, sterilarbete, receptionsarbete och databaserade administrativa program. Arbete med FRAMM, uppsökande verksamhet, profylax och egna patienter är också vanligt förekommande arbetsuppgifter. I vårt utvecklingsarbete strävar vi mot att arbeta med uppgiftsväxling med syfte att vår personal utvecklas och att vi på ett effektivt sätt ska kunna ta emot våra patienter.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Kliniken Skultorp ligger belägen i den södra delen av Skövde med 7 kilometer in till Skövde centrum. God busskommunikation finns. Skövde är en medelstor svensk stad med ca. 55.000 invånare med stora arbetsgivare som Volvo, försvarsmakten, stort läns sjukhus, högskola m.fl. I Skövde finns ett rikt utbud av alla sorters fritidsaktiviteter. Staden är centralort och har därmed ett utvecklat affärsliv. Kommunikationer är goda med bl a järnvägen Stockholm-Göteborg. Vid kliniken i Skultorp arbetar tre tandläkare, två tandhygienister samt fem tandsköterskor.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH samt intresse för barntandvård, vuxentandvård och har goda kunskaper och intresse av datoranvändning. Har du vana att arbeta självständigt med patienter är det meriterande. 

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1847
Kontakt
  • Klinikchef: Sonya Cansu, 0725037367
  • Klinikkoordinator: Mia Svensson, 0703961033
Facklig företrädare
  • Ann-Katrin Mårtensson, Vision, 010-4418700
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb