Närhälsan Ängabo Rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Ängabo rehabmottagning är belägen i södra delarna av Alingsås tätort. På mottagningen arbetar sex fysioterapeuter/sjukgymnaster, två arbetsterapeuter och en rehabassistent. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen samt arbetar utifrån vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom primärvårdsrehabilitering och vi har specialiserade fysioterapeuter inom MDT, OMI, ultraljudsdiagnostik/injektioner och BK som gärna delar med sig av sina kunskaper.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan: 
https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Om arbetet

Du erbjuds ett stimulerande semestervikariat och får en strukturerad introduktion och stöd av mentor.

Dina arbetsuppgifter är bedömning, behandling, träning samt hjälpmedelsutprovning. Du arbetar med patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas i din profession. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen och behandlingen av patienten sker såväl individuellt som i grupp. Arbetet består av patientbesök på mottagning, hembesök och digitala vårdmöten. Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna enheten och med andra samverkansparter. 

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du tidigare erfarenhet inom yrket är det meriterande, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad.

Vi söker dig som vill anta utmaningen med att arbeta självständigt, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål. Du kan hantera en ojämn arbetsbelastning och oförutsedda händelser. Då du i arbetet möter många olika människor är det viktigt att du är tillmötesgående och anpassar din kommunikation efter situationen. För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. 

Övrigt 

Resor i tjänsten förekommer.  

Tjänsten gäller ett semestervikariat under juni, juli och augusti.

Intervjuer på mottagning planeras att hållas löpande. 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-06-19 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1836
Kontakt
  • Ulrik Gerdin, Enhetschef, 0705-441436
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 073-6636889
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb