Fastighet, stöd och service, Område Projekt

 

Projektledare Extern inhyrning

Område projekt genomför ny- och ombyggnationer av investeringsprojekt i Västra Götalandsregionens lokaler. Vi deltar i förstudier inför projekt och tar ansvar för programarbete, projektering och genomförande. Våra kunder finns främst inom hälso-och sjukvården, internt men också i externt inhyrda lokaler. Verksamhet bedrivs också inom kultursektorn, vid folkhögskolor, naturbruksgymnasier samt resecentrum, buss och tågdepåer inom hela Västra Götalandsregionen.

Nu söker vi dig som vill arbeta som Projektledare kopplat till bygg och bevakningsuppdrag för externa förhyrningar. 

Förvaltningen Fastighet, stöd och service erbjuder dig att få arbeta med stimulerande och utmanade projekt där samhällsnyttan är i fokus. Du kommer få möjligheten att samarbete med flera funktioner inom Västfastigheters område samt med våra kunder. Hos oss får du möjlighet till individuell utveckling och ett öppet arbetsklimat.

Som projektledare hos oss kommer du att projektleda mindre och medelstora byggprojekt i externt inhyrda lokaler som ofta består av till exempel vårdcentraler och tandläkarmottagningar.

Ditt ansvarsområde kommer vara att i enlighet med LOU, handla upp och utöva projektbevakning i byggprojekt som drivs av extern fastighetsägare. Du är den som representerar och bevakar kundens intressen i byggprojektet, ofta från relativt tidiga skeden.

Många av projekten innefattar även projektledning av tekniska säkerhetsanläggningar, TSA.

När projektet är beskrivet och formulerat av kund och fastighetsförvaltare med fastställda förutsättningar, medverkar och ansvarar du för framdrift av projektens samtliga delar fram till utförandet av projektet. I efterarbetet ansvarar du för att bevaka att projektet genomförs i enlighet med de fastställda förutsättningarna och med fastställda hyresavtal.

Du kommer ha stöd och samarbete med våra interna tekniska förvaltare samt fastighetsförvaltarna för att säkerställa och upprätthålla byggteknisk standard.

Vem vi tänker att du är:

Utbildad högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad, lämplig yrkeshögskoleutbildning alternativt annan utbildning som bedöms likvärdig.

Erfarenhet av projektledning inom branschen i befattningar som projektledare, projektchef eller motsvarande roll.

God erfarenhet av budgetansvar, ekonomisk styrning och uppföljning, förhandlingsvana och god affärsmässighet.

Önskvärt är om Du har erfarenhet av byggentreprenader, med inriktning på samverkan, och goda kunskaper i entreprenadjuridik, samt erfarenhet av att arbeta i enlighet med LOU.

God förmåga att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt.

För att trivas i rollen tänker vi att du trivs med mycket ansvar och förstår vikten av att alltid ha med dig helhetsperspektivet. Du är handlingskraftig, kommunikativ, har ett systematiskt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete och prioritera på ett effektivt sätt. Du har förmågan att fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du är stabil och främjar en förtroendeskapande atmosfär.


Placering
Du kommer att ingå i Projektenhet Väst vid förvaltningen ”Fastighet, stöd och service”.

Placering kommer att vara i Göteborg eller Borås.

Externt inhyrda lokaler hos privata fastighetsägare finns i hela Regionen, Uppdraget kommer därmed innebära resor inom hela Västra Götalandsregionen och du behöver därför ha B-körkort.

Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. 

Varmt välkommen med din ansökan senast 26 mars.

I rekryteringsprocessen används personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.

Fastighet stöd och service har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i, Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till vår affärsidé tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1828
Kontakt
  • Johan Höglund Projektchef Väst, 0727-218234
Facklig företrädare
  • Jonna Olsson VISION, 072-2167133
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb