Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri Affektiva, Avdelning 80

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Avdelning 80 är en HBTQ-diplomerad allmänpsykiatrisk akutvårdsavdelning inom psykiatri affektiva och vi finns på Sahlgrenska sjukhuset. Avdelningen har 13 vårdplatser för utredning och behandling. Patientgrupper har allmänpsykiatriska diagnoser såsom depressioner, ångest, personlighetsstörningar samt svårare krisreaktioner. Utöver det har vi en brukarstyrd plats, ett arbetssätt där patienten själv tar inläggningsbeslut och vården är sjuksköterskeledd.

Vi är en utvecklingsdriven enhet och årets fokusområde är trygghet. I vårt fokus ingår implementering av safewards-konceptet och omvårdnadsutveckling.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är en trevlig arbetsplats med ett gott teamarbete där alla spelar en viktig roll. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. I arbetsuppgifterna ingår regelbunden träning i självskydd varje vecka med såväl praktisk träning som diskussioner runt bemötande. 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter utgår ifrån psykiatrisk omvårdnad. I arbetsuppgifterna ingår bland annat krisbearbetning och stödjande samtal. Du arbetar med patienten i fokus utifrån ett helhetsperspektiv. I din roll ingår arbetsledande uppgifter. Längden på introduktion och bredvidgång bedöms utifrån din individuella kompetens för att du ska få en så god start som möjligt.

Om dig

Vi söker dig som har skötarutbildning. Erfarenhet av arbete med psykisk ohälsa ses som meriterande. Du tycker om att arbeta i team och har ett intresse för psykisk ohälsa. Det är viktigt att du har lätt att samarbeta och kan anpassa ditt bemötande till olika situationer. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1815
Kontakt
  • Vårdenhetschef Maria Lissbrant, 0737-354843
Facklig företrädare
  • Kommunal, Beatrice Scherberg, 076-1142027
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Tillbaka till lediga jobb