Folktandvården, Nödinge

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Beskrivning
Vi söker en klinikkoordinator till vår fina klinik i Nödinge.

På Folktandvården Nödinge arbetar idag 21 engagerade medarbetare som består av 5 tandläkare, 5 tandhygienister samt 9 tandsköterskor och en receptionist.

Kliniken har 7 fräscha behandlingsrum och hos oss arbetar vi enligt 7-19 modellen. Från Göteborgs central tar det 15 min med pendeltåget till Nödinge. Parkering finns utanför kliniken, som ligger tillsammans med en vårdcentral.

Vill du bli en del av vårt team är du välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som klinikkoordinator är du klinikchefens ledningsstöd och ingår i klinikledningen, vilket innebär att du är arbetsgivarföreträdare. Du skall lojalt stödja klinikchefen i sitt uppdrag att leda och utveckla verksamheten och aktivt verka för måluppfyllelse i enlighet med uppdrag i klinikkontrakt samt övriga styrdokument.

Några exempel på koordinators arbetsuppgifter är; beställningar, ekonomihantering, schemaläggning, medverkan i rehabiliteringsärenden och vårduppföljning.

Kvalifikationer
Du har tandsköterske- eller tandhygienistutbildning och en god kommunikationsförmåga. Du är strukturerad, har en god organisationsförmåga samt är öppen och prestigelös. Du är lyhörd och ansvarsfull samt behåller ditt lugn även i komplicerade situationer. Din människosyn är humanistisk och ödmjuk.

Erfarenhet som klinikkoordinator eller av ledarskap är ett krav. Vi förutsätter att du har god datavana och kan hantera Officepaketet samt T4.

Intervjutider planeras den 17 april 2023.

Folktandvården Västra Götaland gör kontroll i Polisens misstanke- och belastningsregister innan beslut om anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nödinge
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1537
Kontakt
  • Klinikchef: Jimmy Jour, 070-7359909
Facklig företrädare
  • Vision: Mari Liepins, 073-0602540
  • SRAT: Annelie Franzén, 070-5985740
  • Ledarna: Jaana Sandroos, 070-0822987
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb