Regionhälsan Masthugget gynekologi och obstetrikmottagning

Välkommen till Masthuggets gynekologi och obstetrikmottagning - Vi söker nu en kanslist!

Om arbetet

Nu söker vi efter en kanslist till vår enhet. Som kanslist hos oss kommer du kroka arm med våra nuvarande kanslister och arbeta som ansiktet utåt för vår mottagning genom att vara den första person våra patienter möter i receptionen. I arbetsuppgifterna ingår telefonservice, kassaansvar, posthantering, besöksregistreringar och andra administrativa uppgifter. Utöver det tar du även hand om provsvar.

Du kommer arbeta dagtid, måndag - fredag. 

Om dig

Du har som lägst gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av receptionsarbete och/eller relevant administrativ erfarenhet. 

Som person är det av största vikt att du har ett professionellt och trevligt bemötande mot våra patienter såväl som till medarbetare. Därtill är du lyhörd och ansvarsfull. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i journalsystemet Asynja Visph och Obstetrix.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Om oss

Masthugget gynekologi och obstetrikmottagning är en del av Regionhälsan, som tillhör offentliga primärvården i Västra Götalandsregionen. I vår organisation ingår även barnmorskemottagningarna i Göteborg och Södra Bohuslän, en specialistenhet för gravida med missbruk och en ultraljudsmottagning som utför KUB och tidigt ultraljud för gravida.

Vi är en stor enhet och arbetar med gynekologi och specialistmödravård, samt en ultraljudsmottagning. I november förra året startade vi en lättakutmottagning för gravida och nyförlösta.  Vi är också en utbildningsinstans för ST-läkare inom både gynekologi och allmänmedicin.

Vi arbetar med alla delar inom öppenvårdsgynekologin som inte kräver sjukhusets resurser. Ett av våra stora uppdrag är dysplasi, där vi utreder och behandlar samt bedriver forskning om. Vi är ett team bestående av gynekologer, barnmorskor, undersköterskor och administrativ personal.

Villkor

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/629
Kontakt
  • Lotta Holmqvist, Enhetschef , 0700-822308
Facklig företrädare
  • Håkan Åkerström, Vision, 070-7282537
Publicerat 2023-01-24
Sista ansökningsdag 2023-02-07

Tillbaka till lediga jobb