Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurosjukvården, Administrativa enheten

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Neurosjukvården på Sahlgrenska Universitetssjukhuset har i uppdrag att ge högspecialiserad vård, diagnosticering och rehabilitering till patienter med sjukdomar och skador i hjärna, ryggmärg, nerver och muskler. Verksamheten är indelad i fyra olika sektioner: neurologi, neurokirurgi, klinisk neurofysiologi samt rehabiliteringsmedicin (placering Högsbo sjukhus).

Den administrativa enheten består av cirka 48 medarbetare som arbetar inom de ovannämnda sektionerna.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt, utföra de vårdadministrativa arbetsuppgifter i enlighet med verksamhetens mål.

Vi söker nu ytterligare en vårdadministrativ sekreterare som ska tillsammans med en kollega ge stöd till sektionschef och läkare inom sektionen för neurologi. 

Arbetsuppgifter

Som sektionsassistent ger du ett administrativt stöd till sektionen och sektionschef med varierande administrativa uppgifter så som fakturahantering, resebeställning, statistik och protokoll- och diarieföring. I uppdraget ingår även att sköta personalärenden i Heroma och administrera enhetens externa/interna kurser och konferenser. Du kommer att arbeta nära en kollega i samma funktion och även ingå i assistentgruppen med de övriga sektionernas assistenter.  

Om dig

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning till medicinsk sekreterare och goda kunskaper i svenska språket samt IT-vana. Erfarenhet av arbete i Melior och Heroma är meriterande. 

Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har god förmåga att arbeta i grupp/team med sektionens olika yrkeskategorier. Vi lägger stor vikt vid att du är lätt att samarbeta med, är noggrann, strukturerad och professionell i din yrkesroll samt att du har ett gott bemötande och en ansvars- och servicekänsla.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så ansök gärna redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/424
Kontakt
  • Enhetschef Johanna Tiselius-Edman, 0702-547520
  • Enhetschef Almira Veric, 070-0207886
Facklig företrädare
  • Camilla Almgren, Vision, 031-3422147
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-03-30

Tillbaka till lediga jobb