Vuxenpsykiatrin, Skaraborgs sjukhus

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Vill du testa något nytt och varva teori med praktik under sommaren?

Till sommaren 2023 kommer det finnas möjlighet för dig som sjuksköterskestudent att kombinera ett spännande sommarjobb med ett lärorikt utbildningsprogram inom vuxenpsykiatrin. Antalet platser är begränsat så passa på att söka!

Du kommer att bli anställd som sommarvikarie och jobba med sedvanliga skötaruppgifter på någon av våra vårdavdelningar och samtidigt delta i ett upplägg som vi kallar för Psykiatriskolan med innehållet:

  • Gemensamma introduktionsdagar
  • Kick-off med övriga deltagare
  • Personlig handledare på avdelningen
  • Utbildningstillfällen varje vecka
  • Avslutningsmiddag

Psykiatriskolan är schemalagd under vecka 24 – 29, men sommarvikariatet som skötare erbjuds under hela semesterperioden som pågår mellan juni till augusti 2023.

Totalt är det sex platser med denna kombination av teori och praktik.

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du att arbeta med sedvanliga omvårdnadsuppgifter som skötare på avdelning inom psykiatrisk vård och arbeta nära patienten i samarbete med övriga professioner i teamet. Här får du arbetsuppgifter som både är stimulerande och utmanande tillsammans med ett härligt gäng kollegor.

Kvalifikationer

Förutsättning för anställning är att du som sjuksköterskestudent under vårterminen 2023 har avslutat minst termin 3 samt gjort sjukhuspraktik. Alternativt att du redan är undersköterska/skötare sedan tidigare.

Övrigt

I tjänsten ingår att arbeta helger, kvällar, nätter och vardagar utefter de arbetstider som finns i verksamheten. Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrisk vård begärs alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan görs av arbetsgivaren.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2023-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-06-14
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 100 %, 37h/vecka
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9942
Kontakt
  • Sofia Lenneér, 073-7025814
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0500-478300
Publicerat 2022-12-13
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb