Regionhälsan, Barn och Ungdomsmedicinsk Mottagning Viskan Borås

Om oss

Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning (BUM) är en specialistmottagning inom öppenvården med en bred och djup kompetens för och om våra patientgrupper. Våra patienter är barn och unga mellan 0–18 år med sjukdomstillstånd som kräver utredning och behandling på specialistnivå.

Viskans barnmottagning är placerad centralt i Borås och vi har ett patientunderlag på cirka 26700 barn. Vi handleder studenter och ST-läkare. Vi som arbetar på mottagningarna är erfarna barnsjuksköterskor, barnläkare, medicinska sekreterare, dietist och psykolog.

Om arbetet

Som dietist hos oss arbetar du med nutritionsbedömning och behandling av barn och ungdomar med diagnoser som födoämnesallergi, celiaki, avvikande viktutveckling, ätovilja och selektivt ätande samt obesitas. Du kommer att arbeta med enskilda besök men även till stor del i team tillsammans med andra yrkesprofessioner. Inom organisationen finns andra dietister som tillsammans hjälps åt och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Professionsträffar där samtliga dietister som arbetar på BUM inom Regionhälsan sker med jämna mellanrum, och även tillsammans med andra dietister som arbetar på Södra Älvsborgs Sjukhus och Centrala Barnhälsovården.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad dietist, och har du erfarenhet från dietistarbete med barn och ungdomar med ovan nämna diagnoser är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga till självständigt arbete är viktiga inslag.

Bifoga giltig yrkeslegitimation med din ansökan.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat under ett års tid med start enligt överenskommelse. Eventuell möjlighet till förlängning finns.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 % enligt överenskommelse
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8992
Kontakt
  • Victoria Gerdin, Enhetschef, 0700-825360
Facklig företrädare
  • Birgitta Schöning, Naturvetarna, 0768-873132
Publicerat 2022-11-14
Sista ansökningsdag 2022-11-30

Tillbaka till lediga jobb