Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Urologi, Urologiavdelning 30

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är gemenskap, glädje och kunskap viktiga nyckelord för dig? Vill du vara med och påverka och tänka nytt i utvecklingen av vårdavdelningen, samtidigt som du får en bred kompetens inom urologi och har roligt på jobbet? Då ska du söka dig till oss!

Vi är en urologisk slutenvårdavdelning som vårdar patienter med sjukdomar i urinvägarna. Vår verksamhet omfattar allt från stor öppen kirurgi till robottassisterad titthålskirurgi. Vi möter en lång rad diagnoser såsom olika former av urologisk cancer, stensjukdom, blåsrubbningar med mera. Vi tar också emot ett stort antal patienter från akut- och olycksfallsmottagningen.

Vi erbjuder dig

Vi vill satsa på dig som vill vara med och påverka vart vi ska, vilken service vi ska erbjuda och som är öppen för nya idéer om hur vi tillsammans tar oss till vårt mål.

Vi erbjuder dig introduktion på avdelningen tillsammans med handledare som vi anpassar efter dina tidigare erfarenheter. Är du ny inom yrket får du även gå ett introduktionsprogram för undersköterskor inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset för att ytterligare stärka och fördjupa dina kunskaper.

Vårt fokus är teamarbete där vi gemensamt tar ansvar för våra patienter och bygger en kultur med stor tilltro till varandras kompetenser. Vi vill ligga i framkant för patienter, verksamheten, studenter och tillsammans utveckla framtidens slutenvård.

Tjänsten omfattar dag- kväll- och helgtjänstgöring.

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska inom urologin är utvecklande och omväxlande. Du arbetar i ett team tillsammans med sjuksköterska och andra yrkeskategorier där du ansvarar för omvårdnaden och kontroller av patienterna. I samråd med sjuksköterskan i ditt team utför du också provtagningar, omläggningar med mera. Vi söker dig som sätter patienten i fokus och arbetar för att ge patienterna bästa möjliga vård och bemötande. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, kan se vad som behöver göras och kommunicerar bra med andra människor. Du har lätt för att anpassa dig för ändrade omständigheter och är lugn, stabil och arbetar kontrollerat även om arbetssituationen ändras. 

Om dig

Du som söker är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av sjukhusvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7350
Kontakt
  • Enhetschef, Linda Innala Nyberg, 073-0752073
Facklig företrädare
  • Kommunal, Hans Ekström, 031-3423693
Publicerat 2022-09-21
Sista ansökningsdag 2022-11-02

Tillbaka till lediga jobb