Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K6, Anestesi/Operation - Lidköping

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Inom verksamhetsområdet Operation/Anestesi/Iva arbetar ca 100 personer i Lidköping. Operationsavdelningen inryms i en ny vårdbyggnad och består av iva/postop/dagkirurgi på bottenvåningen, på övre plan finns operationsavdelning samt en sterilcentral. På operationsavdelningen arbetar ca 45 personer och alla har specialistutbildning inom operation- eller anestesisjukvård. Operationsenheten har sex operationssalar. Här utförs elektiv kirurgi för både inneliggande och dagkirurgiska patienter samt akuta operationer. Som operationssjuksköterska roterar du mellan kirurgi, ortopedi, gynekologi, urologi och öron. Vi arbetar processinriktat och med offensiv kvalitetsutveckling enligt SkaS riktlinjer.

Arbetsuppgifter

Som operationssjuksköterska arbetar du i team med andra operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterska, operatör och anestesiläkare. I arbetet ingår arbete på sterilcentralen och beredskapstjänstgöring. Du kommer att få en individuell anpassad bredvidgång. Vi har individuella scheman anpassade till verksamhetens behov. Vi arbetar med ständiga förbättringar enligt Kaizen för bland annat ökad kvalitet och patientsäkerhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Som person har du lätt för att samarbeta och kan arbeta både i team och självständigt. Vidare är du flexibel och kan arbeta i ett omväxlande tempo. Du har lätt att skapa goda relationer med kollegor och patienten. Du förstår vikten av det goda patientbemötandet och har ett personcentrerat förhållningssätt. Du bidrar med dina erfarenheter och idéer till utvecklingen av vår verksamhet i enlighet med våra mål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök.
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7004
Kontakt
  • Molina Djup, enhetschef, 0510-85986
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2022-09-14
Sista ansökningsdag 2022-09-28

Tillbaka till lediga jobb