Sahlgrenska Universitetssjukhuset , 19 och 32 medicin - och lungavdelning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi behöver nu bli fler engagerade medarbetare på vår medicin- och lungavdelning. Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete där du har möjlighet att påverka samt vara delaktig i avdelningens utformning. Tillsammans skapar vi en avdelning som har framåtanda och arbetsglädje.

Om oss

Tycker du om snabba växlingar i arbetstempo, stor variation, gillar att arbeta i team och vill utvecklas i din yrkesroll – då kommer du trivas hos oss! För oss är en god arbetsmiljö oerhört viktigt och vi tror att det finns många sätt att skapa en hållbar vård på. Vi kan erbjuda just dig en arbetsplats där du oavsett yrkestitel kan känna dig som en viktig del av vår verksamhet.

Vi är en avdelning med dubbelkompetens inom både intern- och lungmedicin där de flesta patienterna kommer via akutmottagningen. Diagnoserna varierar stort hos de patienter vi vårdar och några olika är hjärtsvikt, hypertoni, KOL, infektion, lungcancer, pneumothorax och cystisk fibros. Variationen gör att du som sjuksköterska får en bred medicinsk kunskapsbas där du kommer utvecklas i att leda omvårdnadsarbetet.

Som sjuksköterska på vår avdelning kommer du att arbeta i team med undersköterskor samt läkare och du har även tät kontakt med farmaceut, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer och dietister. Arbetssättet gör att vi effektivt kan göra en helhetsbedömning av patientens vårdbehov. Vi som arbetar här trivs och tycker att vi har ett spännande, stimulerande och omväxlande arbete. Fokus är att ge en god vård till våra patienter vilket möjliggörs av att arbetsplatsen har ett gott samarbete och arbetsklimat. För oss är det grundläggande att du som medarbetare skall känna att du är viktig och får växa i din yrkesroll.

Vi arbetar fortlöpande med utvecklingsarbete på avdelningen och är alltid öppna för positiva förändringar för att optimera för patienter och medarbetare. Under 2022 kommer vi delta i spännande AI projekt och vidareutveckla den digital pulstavlan, tveka inte att höra av dig om du vill veta mer!

Om dig

Du har ett stort intresse för utveckling och lärande, du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och är omtänksam. Du känner ett starkt engagemang och har en lösningsinriktad och positiv inställning. Det är även viktigt att du uppskattar ett högt arbetstempo och utmaningar i det dagliga arbetet, och ser detta som positivt och lärorikt. Sist men inte minst, du  tycker det är viktigt att ha kul på din arbetsplats, och har nära till skratt!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet eftersom det är vi som tillsammans är vår arbetsplats.

Låter det intressant?

Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Hoppas vi hörs!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8363
Kontakt
  • Bitr. Verksamhetschef Terese Dalåsen, 0702-782410
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Nicklas Modig, 076 - 940 28 85
Publicerat 2021-12-16
Sista ansökningsdag 2022-01-31

Tilbake til ledige stillinger