Folktandvården, Topas Västra Frölunda

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Som tandsköterska hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Folktandvården Topas är en arbetsplats där vi bryr oss om varandra och våra patienter. Vi är en utvecklingsorienterad klinik som strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen för dig och dina kollegor. Du får här möjligheter att utveckla både dig själv och hela verksamheten!

Topaskliniken ligger på Topasgatan vid Frölunda Torg i västra Göteborg. Via Frölunda Torg kommer du snabbt in till centrala Göteborg med buss eller spårvagn.

Kliniken har 13 moderna behandlingsrum och vi behandlar ca 7500 vuxna och 6500 barn. Vi är 37 personer som arbetar på Topaskliniken. Tillsammans har vi en bred kompetens med bl.a. resurstandläkare inom kirurgi och tdl som är nischade inom sjukhustandvård och pedodonti. Kliniken har också lustgas.

Vi arbetar främst i arbetsmodell med arbetstider 7-19.

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen, är öppen och glad och vill ge god service till våra patienter.

Våra öppettider är måndag-torsdag 07.00-19.00 och fredag 07.00-15.00

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, personlig lämplighet och flexibilitet samt att du är van vid T4 journal- och tidbokningssystem.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 4-5.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8261
Kontakt
  • Klinikchef, Malin Fernvall, 010-441 83 73, 070-082 58 91
  • Klinikkoordinator, Ing-Marie Åstradsson, 010-441 83 74, 073-814 64 84
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell, Vision, 070-204 71 72
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Tilbake til ledige stillinger