Närhälsan Brämaregården vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Brämaregården vårdcentral är belägen på Centrala Hisingen. Vi är cirka 40 personer som arbetar på vårdcentralen. Som nyanställd blir du väl mottagen hos oss och får hjälp och stöd av våra erfarna medarbetare. Vi har ett vänligt och hjälpsamt arbetsklimat med engagemang och arbetsglädje. Vårdcentralen har cirka 14 000 listade.

Läs om våra förmåner på Medarbetarportalen: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/Medarbetarportalen/

Om arbetet

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du är en viktig resurs för att få det dagliga arbetet att flyta för verksamheten. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat journalskrivning, kassa- och receptionsarbete samt administrativa arbetsuppgifter, både kring patientarbete och verksamhetens organisation. Vi arbetar i team och tidsbokning och planering inför läkarbesök ingår i arbetsuppgifterna.

Om dig

Vi söker dig som har KY- eller YH-utbildning till medicinsk sekreterare eller motsvarande utbildning inom vårddokumentation. Då tjänsten innehåller mycket administration ser vi att du har goda kunskaper i svenska språket.

Du är en van användare av olika IT-verktyg och har ett intresse för samt har lätt att arbeta i nya IT-system. Vi använder AsynjaVisph som journaldokumentation och det är en fördel om du känner till Västra Götalandsregionens administrativa system.

Som person är du positiv, ordningsam och är intresserad av utveckling. Arbetet kräver en väl utvecklad förmåga både i att samarbeta med olika yrkeskategorier samt att kunna bemöta många olika människor med olika behov. För att nå ett bra resultat är det viktigt att du delar våra kärnvärden och är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Villkor

Tjänsten avser ett vikariat under ett års tid med tillträde i maj 2022.

Urval

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Maj 2022
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8122
Kontakt
  • Inger Axelsson, Vårdcentralchef, Tfn 0707 - 80 38 38
Facklig företrädare
  • Lisa Norberg, Vision, Tfn 0700 – 20 77 84
Publicerat 2022-01-10
Sista ansökningsdag 2022-01-24

Tilbake til ledige stillinger