NU-sjukvården, Bild- och funktionsmedicin, Radiologiska avdelningen US

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi söker nya kollegor till vårt team!
Kliniken Bild-och funktionsmedicin består av Radiologi, Mammografi och Klinisk fysiologi. Totalt arbetar 220 personer på kliniken. Radiologin är uppdelad på två avdelningar varav en finns på NÄL och en på Uddevalla sjukhus. Sammanlagt utför vi cirka 150 000 undersökningar per år. 

Radiologiska avdelningen på Uddevalla sjukhus utför till stor del planerad vård. Vi utför undersökningar med datortomografi, magnetkamera, ultraljud samt konventionell röntgen. 

Vill du vara delaktig i att forma framtidens radiologiska avdelning?
Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du med varierande och lärorika arbetsuppgifter inom de olika modaliteterna. Du arbetar självständigt eller i team. Ett bra bemötande mot patienter och medarbetare är en självklarhet hos oss. 

Vi har ett brett undersökningspanorama allt från konventionell röntgen till mer avancerade undersökningar på både barn och vuxna. Vi kan därför erbjuda dig möjligheter att utvecklas vidare inom ditt yrke vilket vi värdesätter. 

Har du frågor kring vår verksamhet eller undrar hur enheten ser ut? Du är varmt välkommen att höra av dig och/eller komma på ett besök! 

Kvalifikationer
Du är legitimerad röntgensjuksköterska. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och glädje till vårt team. Du har lätt för att samarbeta, är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete. Vidare är du lösningsorienterad, flexibel och intresserad av teknik och utveckling. Dina grundvärderingar bör stämma överens med våra - respekt för individen med patient i fokus.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under hela ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7656
Kontakt
  • Hans Qvick, Avdelningschef, 010-435 30 19
Facklig företrädare
  • Stig Rörvik, Vårdförbundet, vxl 010-435 00 00
Publicerat 2021-12-17
Sista ansökningsdag 2022-01-20

Tillbaka till lediga jobb