Skaraborgs Sjukhus

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Din sommar på Skaraborgs Sjukhus

Att börja som sommarvikarie hos oss ger dig möjligheter att utvecklas och att knyta framtida kontakter. Den här sommaren kanske är starten på ditt arbetsliv inom specialistsjukvård!

Som sjuksköterska arbetar du med att planera och leda omvårdnadsarbetet, administrera läkemedel samt ge information och stöd till patienter och anhöriga.

Vi vill ge dig den bästa möjliga starten hos oss och arbetar för att ge dig en så bra introduktion som möjligt utifrån dina behov och erfarenheter. Du kommer ingå i team som varje dag jobbar för att ge alla möjligheten till ett gott liv.

Hos oss kan du få sommarvikariat på någon av våra tre orter; Skövde, Lidköping eller Falköping. Sommarperioden är mellan juni, juli och augusti. Exakt start- och slutdatum för anställning kan variera. Vår verksamhet pågår dygnet runt, vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll, natt och helg. 

 

Din kompetens

För att vara aktuell krävs att du är legitimerad sjuksköterska. Vi värdesätter att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och verkar tillsammans med dina arbetskollegor för att skapa hög patientsäkerhet. Du har lätt för att lyssna och kommunicera med både kollegor, patienter och närstående. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

 

Så här gör du om du är intresserad

Ansök redan idag! Var noggrann med att skicka in legitimation som styrker att du är behörig.

I din ansökan ska du markera vilken ort du är intresserad av, rangordna i den ordning som motsvarar ditt intresse. Ange även i din ansökan om det finns någon avdelning du är speciellt intresserad av. Vid arbete inom barnmedicin eller psykiatri gör vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret, denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Rekrytering pågår löpande. Vi uppmuntrar dig att ansöka så snart som möjligt då vissa avdelningar börjar med introduktion tidig vår.

Sista ansökningsdag är 2022-05-31. 

Observera: Är du nyutexaminerad sjuksköterska med mindre än fyra månaders yrkeserfarenhet hänvisas du att söka Kliniskt basår på Skaraborgs Sjukhus redan till sommaren, läs mer här

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2022-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde, Lidköping eller Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7129
Kontakt
  • Klara Fredrikson, 072-214 04 92
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-43 19 46
Publicerat 2022-03-01
Sista ansökningsdag 2022-06-13

Tilbake til ledige stillinger