Närhälsan Karlsborg Rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Karlsborg rehabmottagning söker legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Rehabverksamheten finns i samma byggnad som Närhälsans vårdcentral vilket gynnar samarbete samt att vi träffas och umgås i gemensamma lokaler. På enheten arbetar både fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi är en arbetsgrupp som trivs tillsammans och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vår mottagning ligger i nära anslutning till kollektivtrafiken. 

Karlsborg ligger vid Vättern i ett vackert landskap med spännande natur och flera sjöar, vilket ger goda förutsättningar för en aktiv fritid med sport och friluftsliv. Det finns gott om vackra strövområden, vandringsleder och motionsspår och kommunen satsar aktivt på kultur för både unga och gamla. Närmsta större stad är Skövde och det finns väl utbyggd bussförbindelse mellan orterna. Läs gärna mer om kommunen på www.karlsborg.se

Om arbetet

Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete med utvecklingsmöjligheter tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare. Du arbetar självständigt eller i team. Dina arbetsuppgifter är att undersöka, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten såsom smärta, neurologi, psykisk hälsa och andra sjukdomstillstånd. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen. Vi hanterar även hjälpmedel och vi utför hembesök vid behov.

Som ny på arbetsplatsen avsätts tid för stöd och reflektion tillsammans med kollegorna.

Vi bedriver kontinuerligt verksamhetsutveckling, internutbildning och du har stora möjligheter till kompetensutveckling. Vi arbetar utifrån vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok.

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi söker dig som vill anta utmaningen med att arbeta självständigt eller i team, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål. Du tar initiativ och har ett positivt förhållningssätt och intresse för att arbeta med människor. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Körkort erfordras. Svensk yrkeslegitimation utfärdad av Socialstyrelsen är ett krav. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket.

Övrigt

I Närhälsans anställningsförmåner ingår bland annat friskvårdsbidrag, fri hälso- och sjukvård, och avtalspension. Intervju sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/4941
Kontakt
  • Ann-Louise Nilsson, Enhetschef, 070-0206771
  • Eva Ahlberg, verksamhetschef/områdeschef , 073-4443388
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736 - 63 68 89
Publicerat 2021-11-16
Sista ansökningsdag 2021-12-05

Tilbake til ledige stillinger