Närhälsan Älvängen vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen i Älvängen är centralt belägen, i nybyggda lokaler, med promenadavstånd till kollektivtrafik, både tåg och buss. BVC har nyligen flyttat och ligger separat tillsammans med familjecentral i nyinredda lokaler i samma hus. Med Ale-pendeln tar det endast 20 min till Gbg och 17 min till Trollhättan. Närhälsan Älvängen vårdcentral är en välfungerande enhet med kompetent och erfaren personal och ca 8 000 patienter har valt att lista sig hos oss. Vi har både akutverksamhet, lättakut och planerad läkarmottagning, BVC samt sköterskemottagningar inom Diabetes-, Astma/Kol-och Hypertoni. Det psykosociala teamet består av psykolog, kurator/psykoterapeut och rehabkoordinator.

Om arbetet

Arbetet på vårdcentral präglas av en helhetssyn på människor och vi har i uppdrag att erbjuda personer med psykisk ohälsa ett tidigt och adekvat omhändertagande. Psykologens arbete bedrivs i nära samverkan med behandlande läkare och består i huvudsak av psykologisk behandling, bedömning och viss utredning. Fokus ligger på korttidsterapi av tillstånd som ångest, depression, stressrelaterade sjukdomar, svårare kriser och smärtproblematik. Vi arbetar såväl med fysiska som digitala besök.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med KBT-kompetens och erfarenhet inom primärvård. Ytterligare kompetenser är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med självständiga bedömningar. För att trivas i rollen behöver du vara flexibel, ha god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. Att du agerar professionellt och har ett gott bemötande mot patienter och kollegor är en självklarhet.

Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; omtänksam, pålitlig och nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ale
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3621
Kontakt
  • Emelia Önebro Olausson, Vårdcentralchef, 072- 5325789
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Psykologförbundet, 070-508 67 81
Publicerat 2021-06-08
Sista ansökningsdag 2021-07-06

Tilbake til ledige stillinger