Närhälsan Tuve vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Tuve Vårdcentral är en väletablerad vårdcentral på Hisingen med ca 10 300 listade patienter. Vårt mål är att vara den självklara arbetsplatsen för dig som har ett starkt engagemang och som vill vara med och förändra svensk primärvård på riktigt.

Vi trivs tillsammans och värdesätter goda relationer till våra patienter. Hos oss arbetar allmänspecialister, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykolog och kurator. Vi har BVC-mottagning och även en familjecentral i samma lokaler. Vi tycker att det är viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Detta för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och för att skapa en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Läs om våra förmåner på Medarbetarportalen: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/Medarbetarportalen/

Om arbetet

Du är underställd vårdcentralchefen och ingår i vårdcentralens ledningsgrupp. Dina främsta arbetsuppgifter är bemanning, verksamhetsuppföljning och utvecklingsarbete samt att du träder in som ställföreträdande vårdcentralchef vid ordinarie chefs frånvaro.

Vi beräknar att du arbetar cirka 50% administrativt och 50% kliniskt.

Om dig

Vi ser gärna att du är legitimerad sjuksköterska, men även annan utbildning relevant för uppdraget kan vara intressant. Goda kunskaper inom IT är ett krav. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbetsledning, verksamhetsstyrning eller liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är bra på att bygga relationer och som tycker det kommunaktiva ledarskapet är en viktig del i ledarskapet. Du ska vara målinriktad och tycka om att arbeta med utveckling.

Vi söker dig som lever upp till Närhälsans kärnvärden: omtänksam, pålitlig och nytänkande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3587
Kontakt
  • Tomas Johansson, Vårdcentralchef, Tfn 0705 - 64 52 21
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2021-06-01
Sista ansökningsdag 2021-06-20

Tilbake til ledige stillinger