Sjukhusen i väster, Medicinavdelning 7- kardiologi, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Vi på avdelning 7- kardiologen
Avdelning 7 är en del av Verksamhet Medicin på Kungälvs sjukhus. Vi har för ett drygt år sedan flyttat in i en av Sveriges modernaste vårdavdelningsbyggnader. Arbetet har förändrats i och med att varje patient vårdas i eget rum och då avdelningen är utrustad med senaste teknik inom området.

Vi är en medicinsk avdelning med inriktning mot hjärtsjukvård. På avdelningen finns specialistkompetens och avancerad teknik för att vårda patienter som behöver medicinsk akutvård. Vi inom Verksamhet Medicin är stolta över att, enligt återkommande mätningar, vara bland landets bästa inom hjärtsjukvård och därmed har vi nöjda patienter!

Arbetsuppgifter och arbetssätt
Arbetet på avdelningen är kunskapsintensivt, utvecklande och spännande. Vi bedriver avancerad medicinsk vård där arbetsuppgifterna blir mycket varierande och utmanande. Vi arbetar teambaserat och med personcentrerad vård. Avdelningen har 28 vårdplatser och leds av två enhetschefer i ett gemensamt ledarskap. Den nya avdelningen är byggd så att varje team med undersköterskor, sjuksköterskor, paramedicinare och läkare får bästa förutsättningar att ta vara på varandras och patienternas resurser och kompetens.

Om dig
Vi söker dig som gillar att samarbeta med andra och som vill vara med i vårt härliga gäng där vi tillsammans driver verksamheten framåt, arbetar med förbättringsarbete samt skapar och utvecklar vår avdelning och våra arbetssätt med patienterna i fokus.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad sjuksköterska och det är starkt meriterande om du har erfarenhet från medicin eller kardiologi sedan tidigare.

För oss är det viktigt att du drivs av att vara med och utveckla vården med patienten i centrum, liksom att aktivt dela med dig av din kunskap till kollegor och lika nyfiket ta del av kollegornas kompetens.

Vi erbjuder dig
Du erbjuds hos oss ett arbete som är omväxlande och roligt i toppmodern arbetsmiljö samt med gott stöd av erfarna arbetskamrater och ett drivet ledarskap.

Vi satsar på utbildningar och har varje vecka föreläsningar för personalen. Vi har även individuella utbildningsplaner där vi kartlägger just ditt behov av vidare kunskaper. Vi lägger stor vikt på lärande i det dagliga arbetet. Längden på introduktion bedöms utifrån din individuella kompetens för att du ska få en så god start som möjligt. Vi erbjuder även reflektionstid med din handledare varje vecka i början av din anställning.

Välkommen till ett glatt och utvecklingsinriktat gäng!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3565
Kontakt
  • Charlotta Karlsson, vårdenhetschef, 0303-985 67
Facklig företrädare
  • Maria Olsson, Vårdförbundet, maria.chr.olsson@vgregion.se
Publicerat 2021-05-31
Sista ansökningsdag 2021-06-15

Tilbake til ledige stillinger