Södra Älvsborgs Sjukhus, Kirurg- och öronkliniken, Urologmottagning

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 3900 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Din nya arbetsplats
Urologimottagningen är en öppenvårdsmottagning för patienter som är 18 år och uppåt och som har urologiska sjukdomar eller tillstånd som kräver utredning och/eller behandling. Patienter med såväl, cancersjukdom, som godartade tillstånd utreds och behandlas hos oss. På mottagningen jobbar både sjuksköterskor, varav några är uroterapeuter, samt undersköterskor. På urologimottagningen görs också enklare dagkirurgiska ingrepp, som t.ex. circumcisioner och inläggningar av dubbel-J-stentar. Vi har också en relativt stor endoskopisk verksamhet där cystoskopier samt transrektala ultraljud görs i stort sett dagligen.

Urologimottagningen är en enhet där personalen tar ett stort egenansvar för att utveckla och driva vården och arbetssättet framåt, samt planera sin arbetsdag utifrån antalet planerade patientbesök, undersökningar etc. Vi har en hög ambitionsnivå gällande fortbildning och vidareutbildning inom de befintliga professionerna och ser gärna att du som söker vill vara med och tillsammans med närmsta chef och kollegor utveckla den urologiska vården för Södra Älvsborgs medborgare. 

Om vår lediga tjänst
Arbetet som mottagningssjuksköterska innebär att du har egna mottagningar samt stöttar urolog vid dennes mottagningsarbete. I arbetet som mottagningssjuksköterska ingår en hel del rådgivning, vägledning etc. i telefonkontakt med våra patienter. I ditt arbete kommer också ingå att vara kontaktsjuksköterska för någon av de urologiska cancer-patientgrupperna (prostatacancer, blåscancer, njurcancer, testikelcancer) som vi arbetar mot.

I din anställning ingår också att jobba 2 pass var 5:e helg på urologins slutenvårdsavdelning. I anslutning till din jobbhelg är du ledig från mottagningen.  

Din profil
Du är legitimerad sjuksköterska och har ett allmänt intresse för kirurgi och ett specifikt intresse inom specialiteten urologi. Erfarenhet av kirurgisk och/eller urologi är meriterande och flerårig arbetserfarenhet som sjuksköterska är ett krav.

Du har ett flexibelt och självständigt arbetssätt. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet. Du har en god samarbetsförmåga och en personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer.

Arbetstid
Vi söker nu sjuksköterska för en tillsvidaretjänst på urologimottagningen med var 5:e helg på avdelning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3455
Kontakt
  • Kristoffer Nydén, Vårdenhetschef , 033-616 10 96
Facklig företrädare
  • Maike Augustsson, Vårdförbundet , 033-616 47 77
Publicerat 2021-05-25
Sista ansökningsdag 2021-06-23

Tilbake til ledige stillinger