Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K5, Käkkirurgi

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Vi söker ytterligare en ansiktsprotetiker till Käk- och ansiktsrehabiliteringen vid Käkkirurgisk mottagning i Skövde.

Käkkirurgen ingår i verksamhetsområdet K5 som även innefattar Ögon- och ÖNH-mottagning med en slutenvårdsavdelning, Ögonoperation samt Logopedi. K5 har ca 200 medarbetare som arbetar förebyggande med patienten i centrum och ansvarar för specialistvård av patienter i alla åldrar med akuta och kroniska sjukdomar. Verksamhetsområdet K5 finns vid de fyra sjukhusorterna Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde.

Vår käkkirurgiska mottagning består av ca 20 medarbetare. Integrerat finns en ansiktsprotetisk enhet med ett tandtekniskt laboratorium som idag bemannas av två ansiktsprotetiker. Upptagningsområdet är hela Västra Götalandsregionen och vi tar även emot utomlänsremisser.

Arbetsuppgifter

Vi utför olika typer av ansiktsprotetisk rehabilitering i form av individanpassade ögonproteser, näs- och öronepiteser. Men även framställning av septumknappar, keloidclips och planering inför ortognatkirurgisk behandling tillsammans med käkkirurg. Nära samverkan med käkkirurgi, ÖNH- samt Ögonmottagningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är tandtekniker med erfarenhet av eller intresse för ansiktsprotetik.

Som ansiktsprotetiker är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott patientbemötande. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, självständighet och en tydlig kommunikation. Du har lätt för att samarbeta och anpassa dig till förändrade omständigheter. Du tar ansvar för och påverkar din egen och verksamhetens utveckling.

Stor hänsyn kommer tas till personlig lämplighet.

Vi intervjuar fortlöpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, 40h/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2728
Kontakt
  • Mariana Edvinsson, 0500-432984
Facklig företrädare
  • Vision, 0500-431000
Publicerat 2021-04-26
Sista ansökningsdag 2021-05-10

Tilbake til ledige stillinger