Skaraborgs Sjukhus, M3, Infektion

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vi vet att vi idag gör skillnad i vardagen för många patienter. Hos oss arbetar vi för att ge patienten en personcentrerad vård som ska gå hand i hand med en god arbetsmiljö. Tillsammans har vi utarbetat vår värdegrund som bygger på respekt, trygghet och delaktighet. 
Infektionsavdelning 22 är en akutavdelning med intag dygnet runt. Vi vårdar patienter med infektionssjukdomar från alla specialiteter. Vår uppgift är att erbjuda kvalificerad vård, behandling och omvårdnad av patienter med akuta, kroniska, smittsamma och icke smittsamma infektionssjukdomar. Detta gör att du, som sjuksköterska hos oss, har många stimulerande arbetsuppgifter och ständigt möts av nya utmaningar inte minst nu under pandemin där vi fått lära nytt allteftersom! Avdelningen har 20 vårdplatser. 

Det är en trivsam avdelning med öppet klimat och god kamratskap mellan alla yrkeskategorier! 

Vi söker nu en sjuksköterska för tv-anställning med tillträde efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på infektionsavdelningen arbetar du mycket självständigt men ändå i team tillsammans med läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, undersköterskor och övriga sjuksköterskor med den akut sjuke infektionspatienten.

Ett vårdhygieniskt arbetssätt, där ett aktivt risktänkande i vardagen utgör basen för att smittspridning skall förhindras mellan patienter och från patient till personal är för oss en självklarhet och i arbetet ingår att undervisa och handleda patienter, personal och studerande samt bidra till verksamhetens fortsatta utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med infektionserfarenhet. Har du inte det, får du den erfarenheten hos oss. Är du flexibel, ansvarsfull med ett positivt sinnelag och ser alla människors lika värde som en självklarhet kan du vara den vi söker! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 38,25 tim/vecka, 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2113
Kontakt
  • Eva Ottosson, 0500-432372
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2021-03-30
Sista ansökningsdag 2021-04-21

Tilbake til ledige stillinger