NU-sjukvården, Område III, Kvinnoklinik, Gyn- och BB avdelning 35

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Nu söker vi dig som är barnmorska alternativt sjuksköterska, gärna med erfarenhet inom gynekologisk onkologi eller BB-vård, som är intresserad av att arbeta tillsammans med oss!

Det här blir din nya arbetsplats
På Kvinnokliniken NÄL arbetar 260 medarbetare med gynekologisk och obstetrisk vård. Vår gemensamma vision är ”Tillsammans för god vård och hälsa”. Klinikens slutenvård består av förlossningsavdelning, BB-avdelning och gyn/BB-avdelning. Slutenvårdsavdelningarna är samlade i gemensamma lokaler och har ett nära samarbete. Kliniken består även av flera mottagningar som gynekologisk mottagning, onkologisk gynekologi mottagning samt obstetrisk mottagning.

På vår gyn/BB avdelning vårdar vi kvinnor med gynekologiska problem, både benigna och onkologiska samt nyförlösta mammor och barn. Vi tar emot abortpatienter samt patienter med graviditetsrelaterade problem. I anslutning till avdelningen finns även en onkologisk mottagning dit patienter med gynekologisk cancer kommer för behandling och samtal.

Att arbeta hos oss
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete där du dagligen får göra skillnad för våra patienter. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av undersköterskor, barnmorskor, sjuksköterskor, läkare och kulturtolkar. Vårt uppdrag är att utforma vården tillsammans med våra patienter.

Vi arbetar aktivt för att öka personcentreringen i vår vård bland annat genom att dagligen genomföra ”bedside-rapporter” tillsammans med patienten. Vi är en trygg arbetsgrupp med hög energi och fin sammanhållning. Vi ser framåt för att bevara och utveckla en god arbetsmiljö och en god och säker vård. 

Tjänsten vi annonserar för innebär tjänstgöring dygnets alla timmar. 

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är legitimerad barnmorska alternativt sjuksköterska. Erfarenhet av onkologi, abortvård eller BB-vård är meriterande. Vi söker dig som främjar nytänkande och som trivs med att driva förändringsarbeten där du vidareutvecklar verksamheten. Du är flexibel, noggrann, arbetar patientsäkert och har ett gott bemötande såväl till patienter som kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Annonsen avser tillsvidaretjänst med tjänstgöringsgrad 75-100%, arbetstiden är förlagd till dygnets alla timmar. 

Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2099
Kontakt
  • Emma Svedung, Avdelningschef, 010-435 03 51
Facklig företrädare
  • Anette Fristedt, Vårdförbundet, vxl 010-435 00 00
Publicerat 2021-03-30
Sista ansökningsdag 2021-04-20

Tilbake til ledige stillinger