Närhälsan Tanumshede rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Tanumshede rehabmottagning flyttade hösten 2020 till nya fräscha lokaler med individuella behandlingsrum samt träningssal där vi ständigt ser över vilka redskap och behandlingsmaskiner vi har. Vi har samarbete med vårdcentral och arbetar utifrån Vårdval Rehabs Krav- och kvalitetsbok. På mottagningen arbetar just nu sju medarbetare med stort engagemang, bred kunskap och god gemenskap. För oss är det viktigt att bibehålla en god arbetsmiljö där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov.  

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Tanum är den kommun i norra Bohuslän där man bland annat kan besöka kustpärlor som Fjällbacka, Grebbestad, Kosterhavet men även Bullarebygden samt det unika Världsarvet vid Vitlycke. Det finns goda förutsättningar för en aktiv fritid med sport och friluftsliv samt ett stort och varierande utbud av olika aktiviteter och intressanta besöksmål liksom kulturupplevelser.

Läs gärna mer om kommunen på https://www.tanum.se/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är att undersöka, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten såsom smärta, neurologi, psykisk ohälsa och andra sjukdomstillstånd. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen.  

Arbetet är i stor utsträckning förlagt på mottagningen, men även hembesök och digitala besök förekommer. Behandlingen av patienten sker såväl individuellt som i grupp.  

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna enheten och på andra instanser. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete. 

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du tidigare erfarenhet inom öppenvård är det meriterande, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad. Du kommer att ha flera erfarna kollegor som stöd i ditt arbete. B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Vi söker dig som vill anta utmaningen med att arbeta självständigt, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål. Du kan hantera en ojämn arbetsbelastning och oförutsedda händelser. Då du i arbetet möter många olika människor är det viktigt att du är tillmötesgående och anpassar din kommunikation efter situationen.  

För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. 

Övrigt 

Intervjuer på mottagning kommer att hållas under vecka 18. 

Välkommen med din ansökan! 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tanumshede
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2084
Kontakt
  • Cecilia Johnson, Enhetschef, Tfn 0722-12 21 67
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, Tfn 0736 - 63 68 89
Publicerat 2021-03-31
Sista ansökningsdag 2021-04-28

Tilbake til ledige stillinger