Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Bemanningsservice

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?

Bemanningsservice är Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna resursorganisation. Vi rekryterar och ansvarar för all timanställd personal inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU). Vårt uppdrag är att bemanna vårdavdelningarna med engagerad och kompetent personal vid akut korttidsfrånvaro. Som timanställd på Bemanningsservice har du möjlighet att ambulera mellan ett flertal avdelningar inom vår verksamhet som bedrivs på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Mölndals sjukhus, Högsbo sjukhus och Rågården.

Vi har nu ett behov av fler timanställda skötare till avdelningarna inom anorexi och bulimi. Som timanställd hos oss finns även chansen att på sikt utöka till andra avdelningar inom psykiatrin på SU.

Som skötare arbetar du med psykiatrisk omvårdnad, behandling och rehabilitering av patienter med svår psykisk ohälsa. Anorexi och bulimiavdelningarna består dels av en slutenvårdsavdelning med patienter upp till 25 år samt en slutenvårdsavdelning för patienter i åldersgruppen 18 år eller yngre.

Avdelningarna har specialiserad heldygnsvård för patienter som uppfyller kriterierna för anorexia nervosa, atyisk anorexia nervousa, bulimia nervosa och atypisk bulimia nervosa.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder flexibilitet och möjlighet till meriterande kompetensutveckling. Med hjälp av vårt bokningssystem TimeCare Pool bokar du in dig på arbetspass utefter din egen tillgänglighet, vilket innebär att du själv bestämmer när du kan arbeta.

Vem söker vi?

  • Du är utbildad skötare eller undersköterska med arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk omvårdnad

eller

  • Har fullgjort sjuksköterskeprogrammet termin 3 alternativt läkarprogrammet termin 5 (Göteborgs universitet) eller termin 6 vid annat lärosäte.
  • Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift
  • Du bör kunna arbeta minst fyra pass per månad för att behålla kontinuitet i ditt arbete.

Vem är du?

Som person bör du vara serviceinriktad, flexibel och nyfiken på vidareutveckling. Du är trygg och självständig i din yrkesroll, lugn och lyhörd i din framtoning med ett tydligt gränssättande i dina beslutsfattanden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta som arbetsgivaren för dig? Tveka inte att söka till oss!

Intervjuer hålls löpande under ansökningsperioden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2054
Kontakt
  • Rekryterare, Madeleine Albihn, 031 - 343 29 00
  • Rekryterare, Jessie Frisell, 031 - 343 29 00
  • Rekryterare, Josefin Persson , 031 - 343 29 00
Facklig företrädare
  • Kommunal, Lise-Lott Kjellström, 010 - 442 94 57
Publicerat 2021-03-29
Sista ansökningsdag 2021-04-12

Tilbake til ledige stillinger