Södra Älvsborgs sjukhus, ortopedi och geriatrisk akutvårdsavdelning (OGAVA)

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om tjänsten
Välkommen som undersköterska till geriatrisk akutvårdsavdelning (OGAVA). Här kan du fördjupa dina kunskaper inom geriatrik, ortopedi och rehabilitering. OGAVA är en enhet specialiserad mot akut geriatrisk ortopedi. Arbetet på avdelningen innebär utredning, behandling och tidig rehabilitering av äldre patienter i det akuta skedet efter en höftfraktur, amputation eller annan benskörhetsorsakad skada.

Som nyanställd undersköterska erbjuder vi 2–3 veckor bredvidgång samt ett introduktionsprogram baserat på tidigare förkunskaper.

Tjänsten är ett vikariat med start omgående och planeras löpa fram till och med 31 december 2021. Arbetstiden är förlagd till dagar och kvällar samt helg.

Om oss på OGAVA
Vi är specialiserade i vård av äldre i samband med höftfraktur, amputation eller annan skelettskada. Teamarbete är en central del på avdelningen med framförallt tätt samarbete mellan yrkesgrupperna: sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, läkare och undersköterska. Det finns även tillgång till dietist och kurator baserat på patientens behov.

Din profil
Vi söker en utbildad och driven undersköterska med intresse för studenthandledning/utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av rehabilitering, ortopedi eller geriatrik sedan tidigare samt har god förmåga att se till patients behov. Eftersom vi arbetar i tvärprofessionella team är det viktigt att du tycker om att samarbeta med olika yrkeskategorier. I teamet uppskattar vi om du tar egna initiativ och ser möjligheter till utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2039
Kontakt
  • Elina Karlander Huhtala, vårdenhetschef , 033-616 13 96
Facklig företrädare
  • Ann-Marie Pettersson, Kommunal , 033-616 20 37
Publicerat 2021-03-29
Sista ansökningsdag 2021-04-12

Tilbake til ledige stillinger