Västfastigheter, Område Drift och Service

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Vi söker nu en Energiingenjör med placering vid Sahlgrenska för ett föräldravikariat.  Vår enhet arbetar med energi- och miljöfrågan regionalt inom Västfastigheter och i rollen som Energiingenjör utgår du från en tomt där du kommer arbeta tillsammans med en erfaren kollega. Som Energiingenjör kommer du ansvara för att identifiera och bereda förslag till förbättringar utifrån ett energisystemperspektiv. Du, själv och tillsammans med kollegor, åtgärdar fel och brister i befintliga installationer ur ett energiperspektiv samt övervakar och optimerar befintliga installationer utifrån faktiskt behov och befintliga laster.

Vidare arbetar du med att:

  • Sammanställa och analysera energidata
  • Stötta i olika projekt genom att ta fram underlag och data samt ge råd i energifrågor
  • Fakturahantering samt delaktig i budget- och prognosarbete för energianvändningen

Inom det geografiska området är du och en kollega den drivande kraften bakom energioptimeringsarbetet.

Kvalifikationer

  • Högskoleexamen eller motsvarande med inriktning energiteknik, VVS eller styr och regler alternativt annan utbildning med erfarenhet som vi anser likvärdig.
  • Något års arbetslivserfarenhet
  • Önskvärt med erfarenhet från energimätning och uppföljningssystem
  • Övrig relevant arbetslivserfarenhet inom VVS, styr och regler är önskvärd
  • Vana att hålla dokumentation i god ordning samt uppdatering/revidering

Som person är du utvecklingsorienterad, ser förbättringsmöjligheter och tar initiativ. Du är en problemlösare och arbetar strukturerat och med eget driv. Eftersom rollen innebär mycket samverkan är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är prestigelös och kommunikativ. Vi är en stor organisation så det är viktigt att du trivs och har förståelse för att arbeta i det. För rollen krävs körkort. 

Föräldravikariat med start i augusti och ett år framåt som planerat.

 Varmt välkommen med din ansökan senast 18 april.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2021
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2024
Kontakt
  • Carolin Hagelberg Driftchef, 070 082 56 16
Facklig företrädare
  • Daniel Hansson VISION , 070-780 57 59
Publicerat 2021-03-26
Sista ansökningsdag 2021-04-18

Tilbake til ledige stillinger