Skaraborgs Sjukhus, Vuxenpsykiatrin, Psykosenhet

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Vill du vara med att skapa framtidens psykiatri tillsammans med oss? Vi söker nu en skötare till Psykosenheten. Välkommen med din ansökan!

Enheten är en akutavdelning med 16 vårdplatser för patienter med psykosdiagnos. Vanligast är att patienterna initialt vårdas enligt "Lagen om psykiatrisk tvångsvård" (LPT). Till avdelningen är även ett mellanvårdsteam knutet för de patienter som behöver extra stöd efter utskrivning. Psykosavdelningen har nära samarbete med arbetsterapin och socioterapin.

Psykosvårdkedjans team i heldygnsvård består bland annat av läkare, psykolog, sjuksköterska, skötare, arbetsterapeut och kurator som arbetar mot avdelningen med utredningar och behandling. På enheten finns dessutom en handledande omvårdnadsansvarig skötare. Här får du möjlighet att arbeta med härliga och kompetenta kollegor.

Under våren 2022 kommer avdelningen, tillsammans med övriga avdelningar inom heldygnsvården och akutmottagningen, att flytta till nybyggda lokaler vid Skaraborgs Sjukhus Skövde. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med övrig vårdpersonal för en effektiv och bra behandling och utslussning av patienter.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete med den enskilde patienten i centrum.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gått omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatri och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med psykos. Du har ett professionellt bemötande utifrån ett patient - och anhörigperspektiv. Du har erfarenhet av att samverka med vårdgrannar och myndigheter.

Vi förutsätter även att du har ett genuint intresse av att arbeta med enhetens målgrupp. Vi tycker det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och aktivt bidrar i verksamhetens utvecklingsarbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet, kunskap och personlighet berikar verksamheten. Vid tillsättning inom psykiatrin begär vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan hanteras av arbetsgivaren.

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden, sök redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 37 tim/vecka, 100 %
Ort Falköping (flyttar till Skövde våren 2022)
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1850
Kontakt
  • Lenita Hägg, enhetschef, 0702-114949
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0515-87000
Publicerat 2021-03-19
Sista ansökningsdag 2021-04-11

Tilbake til ledige stillinger