Södra Älvsborgs sjukhus, klinik för bild- och laboratoriemedicin

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Vill du vara en del av vår satsning på medicinsk utveckling och förnyelse inom radiologin på Södra Älvsborgs sjukhus?

Om tjänsten
Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du ingå i ett av våra engagerade team, med stora möjligheter att utvecklas inom din profession. Södra Älvsborgs sjukhus bedriver specialiserad sjukvård och akutsjukvård där radiologin är en viktig del. Vi har också patienter från öppenvård. Vi har en modern maskinpark i trevliga lokaler och verksamheten är digitaliserad. Hos oss kan du utveckla en bred kompetens inom radiologi. Vi erbjuder diagnostik inom de flesta specialiteter där vi arbetar med CT och MR, intervention och givetvis konventionell röntgen. Ultraljud och nuklearmedicin finns också som en del av verksamheten.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, såväl som natt och helgtjänstgöring.

Om oss
Bild och laboratoriemedicin består av fem enheter, varav en enhet inom bild och funktionsmedicin, och vi bedriver verksamhet i Borås, Skene och Ulricehamn. I området finns ca 275 000 invånare och vi utför årligen ca 120 000 undersökningar. Vi är drygt 100 anställda.

Din profil
Du som söker är legitimerad röntgensjuksköterska alternativt färdigutbildad våren 2021. Vi hoppas att du är glad och engagerad och har lätt för att samarbeta. Det är meriterande om du tidigare jobbat med magnetkameraundersökningar. Då vi arbetar i en teamorganisation vill vi att du ser teamet som en betydelsefull del av arbetet. Som person är du noggrann, intresserad av att lära dig nya saker och har en god kommunikativ kompetens. Du tycker om en omväxlande miljö och har stort patientfokus. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Funderar du över något så tveka inte att höra av dig. Du är välkommen att besöka vår fantastiska avdelning för fika och rundvandring.

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-01-04 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/5652
Kontakt
  • Veronica Blomgren, 033-616 19 23
Facklig företrädare
  • Sandra Villhelmsson, Vårdförbundet , 033-616 45 78
Publicerat 2020-11-17
Sista ansökningsdag 2021-01-14

Tillbaka till lediga jobb