Kungälvs Sjukhus, Kirurgi och ortopedi, Kirurgiavdelning 2

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Vill du bli en del av nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum. Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Beskrivning
Kirurg- och ortopedkliniken omfattar tre vårdavdelningar, två mottagningar (en kirurgi-, ortopedi- och urologimottagning och en gynekologimottagning) samt en dagvårdsenhet. Vi är ca 230 anställda varav ca 40 läkare. Kliniken handlägger akuta och planerade patienter i öppen- och slutenvård inom kirurgi och ortopedi. En betydande del av verksamheten är av akut karaktär.

Avdelning 2 är en allmänkirurgisk avdelning med 28 vårdplatser för planerad och akut kirurgisk vård. Avdelningen arbetar med malignitetsutredningar, elektiv och akut kirurgi samt palliativ vård. Vi är ca 60 medarbetare. Detta gör att vår avdelning har en bred kompetens. På avdelningen arbetar vi tvärprofessionellt med fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på en kirurgisk och ortopedisk vårdavdelning för undersköterska. Vi arbetar personcenterat där en stor del av arbetet utgörs av postoperativ vård med god smärtlindring och mobilisering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av kirurgisk och/eller palliativ omvårdnad. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet med god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till patienter och arbetskamrater.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/7157
Kontakt
  • Britt-Marie Gustafsson, vårdenhetschef, 0303-986 11
  • Camilla Finnskog, vårdenhetschef, 0303-989 48
Facklig företrädare
  • Michael Hennler, Kommunal, 0303-988 40 (vxl)
Publicerat 2019-12-20
Sista ansökningsdag 2020-01-19

Tilbake til ledige stillinger