Folktandvården, Södra Torget Borås

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Södra Torget har 14 behandlingsrum. Här arbetar 9 tandläkare, 2 tandhygienister och 21 tandsköterskor. Sammanlagt är vi 32 medarbetare.

Klinikens öppettider är 07.00-17.30 måndag till torsdag och 07.00-16.00 fredag.

Folktandvården Södra Torget är en av Folktandvårdens VFU-kliniker och tar emot studenter från som går sista terminen på tandläkarutbildningarna vid Göteborgs universitet.

Om dig
En bred erfarenhet av tandvård på patienter i alla åldrar är meriterande.

Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.
Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och vill ingå i vår arbetsgrupp och bidra med din kompetens. Du fokuserar på kundbehov och har en god pedagogisk förmåga.

Du utnyttjar tiden effektivt, visar engagemang och prioriterar samtidigt som du har hög odontologiskt kvalitet och personlig integritet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4947
Kontakt
  • Björn Andrén, Klinikchef, 073-996 80 93
  • Caroline Andersson, Klinikkoordinator, 072 -217 57 39
Facklig företrädare
  • Cecilia Johansson, TT, 070-788 49 34
Publicerat 2019-09-12
Sista ansökningsdag 2019-09-25

Tilbake til ledige stillinger