Närhälsan Sannegården vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Sannegården vårdcentral är en modern vårdcentral vackert belägen i hjärtat av Göteborgs hamninlopp.

Hit är alla välkomna och cirka 10 000 invånare har valt att lista sig hos oss. Förutom att erbjuda kvalitetsmässig vård arbetar vi med hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande verksamhet. Vi har sedvanlig distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, BVC, astma/KOL och diabetesmottagning samt psykologverksamhet.

På Närhälsan Sannegården vårdcentral värnar vi om långsiktiga relationer. Tillgänglighet, närhet och kvalitet samt ett trevligt och professionellt bemötande är en självklarhet för oss.

Om arbetet

Vi söker en ny kollega till vårt team på Sannegården som vill arbeta för invånarnas bästa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete.

Du kommer i huvudsak ha hand om egen mottagning med diabetespatienter, men även arbeta inom den allmänmedicinska kompetensen med mottagningsarbete, telefonrådgivning och provtagning.

På vårdcentralen arbetar vi i tvärprofessionella team tillsammans med övriga yrkesgrupper. Vi har en god sammanhållning och vi tar ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö.

Om dig

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska med påbyggnadsutbildning inom diabetes 15 högskolepoäng. Har du vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård är det meriterande.

Vi söker dig som tycker om att ha patienten i fokus. Som person är Du positiv, engagerad och patientorienterad. Ett bra bemötande mot våra patienter är av största vikt. Du bör vara flexibel och serviceinriktad samt ha god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga.

Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; omtänksam, pålitlig och nytänkande.

Övrig information

Intervjuer kommer att starta omgående och sker därefter fortlöpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4818
Kontakt
  • Ulrika Ebbéus, Enhetschef, Tfn 0700 - 82 27 99
  • Annika Robinson, Verksamhetschef, Tfn 0700 - 82 33 90
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2019-08-29
Sista ansökningsdag 2019-09-29

Tilbake til ledige stillinger