Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Avdelning 233 - CARE

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

Avdelning 233 är en planerad 5-dygnsavdelning öppen måndag till fredag med 14 vårdplatser för ortopedi och 7 vårdplatser och mottagning för CARE.

Inom Ortopedi-delen behandlar och vårdar patienter specialområden som protes-, fot-och artroskopisk kirurgi. Det förekommer även patienter med akuta ortopediska skador.

Inom CARE-delen behandlar och vårdar vi patienter med funktionsnedsättning i armar och händer, där rekonstruktion återskapar greppfunktion och patienter som är i behov av benförankrade proteser efter amputationsskador.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

Som nattarbetande sjuksköterska har du förkortad arbetstid och förmånligt OB-tillägg. Vi har tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjäntgöring 35t/v ger heltidslön.

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Att arbeta som sjuksköterska på Avdelning 233 är ett utvecklande och självständigt arbete med trevliga kollegor och stort eget ansvar. I tjänsten ingår vård av ovannämnda patientgrupper. För oss som arbetar på avdelningen är det viktigt att alla hjälps åt inom och mellan olika yrkesgrupper.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet som vill arbeta deltid på natten och har extra stort intresse för vård av ovannämnda patientgrupper.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper som god samarbetsförmåga och kunna bemöta patienter, anhöriga och arbetskamrater på ett positivt sätt.

Vill du arbeta i en givande verksamhet med positiva och professionella arbetskamrater så tveka inte, hör av dig till oss!

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 85,74 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4799
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Jenny Wittgren, 073-076 63 45
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson, 031- 343 16 08 / 073- 331 49 42
Publicerat 2019-08-28
Sista ansökningsdag 2019-09-15

Tilbake til ledige stillinger