Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kommunikationsavdelning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset söker kommunikatör med inriktning digitala kanaler - intranät - för visstidsanställning året ut, med eventuell möjlighet till förlängning.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset är ett av norra Europas största sjukhus och bedriver vård och forskning i världsklass. Vi kommunicerar ständigt, inte bara i det viktiga mötet med patienterna. Vi syns dagligen i media, jobbannonser, forskning och utbildning, på beslutsfattarnas agenda och i allmänhetens många samtal med oss. Utveckling av interna och externa digitala kanaler är en nyckelfråga för att vi ska kunna möta målgrupperna där de finns och vill bli mötta, vara transparenta, inbjuda till dialog och bidra till att fördjupa bilden av sjukvården.

Under hösten behöver vi förstärka med en kommunikatör, inriktning digitala kanaler, för att stötta i projekt nytt intranät för Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vi söker dig som har förståelse för och kunskap om användarens perspektiv, är en god stilist, samt strukturerad och noggrann. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande projekt och av offentlig sektor. Som person behöver du vara noggrann, systematisk, lyhörd och samarbetsinriktad. Det är viktigt att du kan arbeta utifrån en helhetssyn, kan utbilda och leda grupper samt är intresserad av teknik/system, mäta effekt och har en djupare förståelse för användarens behov på den typ av plattform som ett intranät innebär. Det är också en fördel om du har erfarenhet av Episerver, som är det publiceringsverktyg du kommer att arbeta och bygga i.

Högskoleutbildning eller motsvarande är ett krav. Du kommer att vara placerad på kommunikationsavdelningen.

Tjänsten är på heltid, visstidsanställning med start så snart som möjligt till och med 31 december 2019, med eventuell möjlighet till förlängning. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4797
Kontakt
  • Kommunikationschef, Anne-Charlotte Horgby, 070- 616 70 84
Facklig företrädare
  • Kommunal, Karin B Andersson, 070- 392 88 63
  • Vårdförbundet, Nicklas Martinsson , 076- 940 28 85
  • Vision, Therese Jakobsson, 076- 050 88 63, SACO, Maud Eriksson, 031- 343 10 21
Publicerat 2019-08-28
Sista ansökningsdag 2019-09-11

Tilbake til ledige stillinger