Folktandvården, Centrum Borås och Sandared

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi söker nu en tandläkare för placering på vår annexklinik i Sandared eller på den större Centrumkliniken efter överenskommelse.

Sandared är en mindre klinik med 3 behandlingsrum där vi arbetar enligt traditionell arbetstidsmodell. På kliniken arbetar idag 1,5 tandläkare, 3 tandsköterskor och 1 tandhygienist. Här möts du av många friska patienter.

På Folktandvården Centrum arbetar 8 tandläkare, 5 tandhygienister 14 tandsköterskor. Här arbetar vi enligt 7-19 modellen. Förutom sedvanliga revisionspatienter har vi på Centrum vardags- och helgjoursuppdraget för Boråsområdet. Har du ett stort intresse för akuttandvård så är detta rätt klinik för dig. Kliniken ligger centralt i Borås, detta gör att vi har en blandad patientkategori med olika vårdbehov. Vi är även en VFU-klinik och tar emot studenter som går sista terminen på tandläkar- och tandhygienistutbildningarna vid Göteborgs universitet. På kliniken har vi resurstandläkare i kirurgi, pedodonti och protetik.

Välkommen med din ansökan till en spännande arbetsplats!    

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Då vi är en jourklinik ser vi gärna att du har ett stort intresse för akuttandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4764
Kontakt
  • Klinichef Adilson Fernandes, 070-020 66 51
Facklig företrädare
  • TT, Cecilia Johansson, 070-788 49 34
Publicerat 2019-08-29
Sista ansökningsdag 2019-09-11

Tilbake til ledige stillinger